1. Uncharted: The Lost Legacy laatste Uncharted-game van Naughty Dog

Uncharted: The Lost Legacy laatste Uncharted-game van Naughty Dog

The Lost Legacy zal waarschijnlijk de laatste titel zijn van Naughty Dog binnen de Uncharted-franchise.

Dit liet Evan Wells, president van Naughty Dog, weten in een interview met Game Informer. "Naughty Dog die aan een nieuwe Uncharted-game werkt is onwaarschijnlijk. Ik zou nooit nooit zeggen, maar we werken nu aan The Last of Us Part 2 en er zijn nog tal van andere dingen die we zouden willen doen," zei Evan Wells.

Elders in het interview gaf Wells aan dat Naughty Dog de Uncharted-franchise een warm hart toedraagt, maar dat de studio beperkte middelen en veel andere ideeën heeft.

In april vorig jaar gaf Neil Druckmann van Naughty Dog aan dat een andere studio wel nieuwe Uncharted-games zou kunnen maken, mits de "essentie" van Uncharted bewaard blijft. De Vita-spinoff Golden Abyss en de PS4-remasters werden al door andere studio's gemaakt.

Uncharted: The Lost Legacy is een stand-alone titel binnen de Uncharted-franchise, waarin personages Chloe Frazer en Nadine Ross de hoofdrol spelen. Een releasedatum voor de game, evenals voor The Last of Us Part 2 is nog onbekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Brian Artiles Govita Hardcore Bioshock-fan en vindt de Xbox 360 de beste console ooit.

Reacties

  • het is ook mooi geweest, denk dat ik the lost legacy niet eens meer haal.

  • Jouw mening. Gewoon geweldige serie. En nu compleet andere setting met Elena en geen Drake meer. Een echte gamer haalt deze game!

  • Weet iemand: is The Lost Legacy echt een volledige game? Zoals de andere Uncharted games? Met dezelfde speelduur enzo?

  • ja dat is het ja.

  • Was volgens mij begonnen als dlc, maar uiteindelijk hadden ze zoveel ideeën en content dat het meer een stand alone game is geworden. Heb zelf meer het idee dat het niet zo groot is als Uncharted 4 (12-15 uur), maar meer als de eerste Uncharted (6-8 uur). Maar dat is een vermoeden en hoop zelf iets langer.

  • Ze slachten toch niet de kip met de gouden eieren? Laat het gewoon even rusten. Nieuwe franchise zou nu ook wel leuk zijn. De Uncharted games vond ik al rond deel 3 wat tegen vallen, deel 4 was mooi, maar ook erg langdradig.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren