1. De vier raids uit Destiny krijgen nieuwe content

De vier raids uit Destiny krijgen nieuwe content

Alle oude raids uit Destiny worden vanaf eind deze maand naar 390 Light Level gebracht, zodat ze de moeite waard zijn om opnieuw te spelen. Dit is onderdeel van Age of Triumph, het laatste live-evenement van de game.

Vault of Glass, Crota’s End, King’s Fall en Wrath of the Machine zijn straks speelbaar met nieuwe content. Tot nu toe werd oude content bij het verschijnen van nieuwe content in Destiny naar de achtergrond gedrukt, maar Age of Triumph moet dat veranderen.

Dit begint eind deze maand met Crota’s End, maar uiteindelijk krijgen alle vier de raids een Light Level van 390 met de mogelijkheid om gear tot level 400 te vinden. Daarnaast worden nieuwe challenge modes toegevoegd aan delen van de raids waar die eerst nog niet waren. De oude raids zullen ook hier en daar worden aangepast, met als voorbeeld dat de ontmoeten met Oracle in Vault of Glass iets korter is gemaakt. Crota’s End, dat als de zwakste raid wordt beschouwd, schijnt in grotere mate te zijn aangepast.

Bungie houdt volgende week tevens een livestream over de dagelijkse en wekelijkse activiteiten. De week erna praat Bungie over de nieuwe sandbox-update. Op 28 maart lanceert Age of Triumph vervolgens. Dit is het laatste live-evenement voordat Destiny 2 dit najaar uitkomt.

Tot slot heeft Bungie het grootste recordboek tot nu toe gemaakt met dertien pagina’s. Alle Destiny-spelers kunnen dit boek gebruiken, met elementen als wie de game al sinds lancering speelt en wie heel het verhaal heeft uitgespeeld. Daarnaast bevat het tevens items voor nieuwe spelers. Mensen die al sinds lancering de game spelen, zullen bij het opstarten van het boek nog niet op de helft van de content zijn.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • beginnen met crota's end. ja heel logisch! dat terzijde komt dit echt een half jaar te laat, of gewoon helemaal te laat…. beter hadden ze alle raids ten alle tijde relevant gehouden!  • Inderdaad. Waarom zou je dit nu nog gaan spelen? Je kan je voortgang straks toch niet meenemen. Lekker nutteloos dus.

  • elemental primary wapens komen ook terug… voelt meer als een steek na, dan iets tofs!

  • Helemaal mee eens, dit dus.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren