1. Sla loadouts op met nieuwe uitbreidingen The Division

Sla loadouts op met nieuwe uitbreidingen The Division

Er zijn meer details gegeven over de inhoud van de twee gratis uitbreidingen die dit jaar naar Tom Clancy's The Division komen. De eerste update bevat onder andere de mogelijkheid om loadouts op te slaan.

De uitbreidingen komen geheel gratis en tegelijk uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De eerste update komt ergens in juli of augustus. Daarmee krijgen spelers de optie om zes loadouts op te slaan en die op elk moment tijdens het spelen te selecteren. Niet alleen wapens en gear, maar ook skills en talents worden mee opgeslagen.

De eerste uitbreiding bevat ook Seasons, al is het niet zeker of het zo heet wanneer het lanceert. Deze kortere evenementen bevatten meerdere activiteiten met speciale regels. Ook zullen ze leaderboards krijgen. Elk ‘seizoen’ krijgt specifieke regels, bijvoorbeeld om alleen bepaalde wapens te gebruiken of bepaalde talents links te laten liggen. De seizoenen krijgen exclusieve beloningen die op geen andere manier te verkrijgen zijn. De timing van seizoenen en wat ze precies gaan inhouden wordt later bekendgemaakt. Vooralsnog zijn de seizoenen voor PvE-gameplay bedoeld, al kan dit mogelijk ook uitgebreid worden naar PvP.

Tot slot voegt de eerste uitbreiding ‘feats’ toe, speciale doelen die ontgrendeld worden door specifieke acties te ondernemen in de game. Hieronder valt onder andere het helpen van andere agenten en het onderzoeken van specifieke locaties. Het behalen van deze feats levert unieke cosmetische patches op die spelers kunnen dragen zodat ze ook zichtbaar zijn voor andere spelers.

De tweede uitbreiding, die ergens in de herfst of winter moet verschijnen, bevat meer verhalende content, al werden er verder geen details voor gegeven. Geen van de uitbreidingen bevatten echter nieuwe mapuitbreidingen of levelcaps.

Spelers die vandaag inloggen in The Division ontvangen Anniversay-items, om te vieren dat The Division een jaar live is. Tot maart 11 kunnen er ook dubbel zoveel beloningen worden verdiend aan High Value Targets. Tot slot moet vandaag de bug omtrent de healing boost in Last Stand worden gemaakt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Ik heb deze game gister weer eens opgestart. Ondanks alle haat blijft het een ijzersterke game met een hoop content.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren