1. Nintendo Switch bevat toch activity log

Nintendo Switch bevat toch activity log

De Nintendo Switch blijkt toch een activity log te hebben die bijhoudt wanneer en hoeveel uren games gespeeld zijn. Het is onduidelijk wanneer de informatie opduikt in het profiel van spelers. Andre Segers van GameXplain liet gisteren op Twitter weten dat zijn activiteiten na ongeveer een week bij werden gehouden. In het profiel van de Nintendo Switch wordt na een aantal dagen per gebruiker het aantal gespeelde uren getoond, in plaats van wanneer de game voor het laatst gespeeld is.

Polygon meldde ook dat het aantal gespeelde uren opdook. De activity log geeft echter geen exact aantal uren, maar een schatting van het minimale aantal. Ook lijkt er geen vaste periode te zijn waarna de informatie verschijnt en kan de activity log van vrienden ook bekeken worden via de vriendenlijst.

Voor spelers die de informatie nog niet kunnen vinden in het profiel, is het ook mogelijk om in te loggen via de parental controls-app van Nintendo. Dit is te vinden onder "Time Played" Het nadeel hiervan is echter dat er slechts per dag kan worden gekeken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Nu nog achievements.

  • Hoeft van mij niet perse, maar als ze het ooit dan toch doen, dan liever een soort van Playstation model dat heb ik dan liever.

  • Iemand had een dik idee, met bronze trophies als mushrooms, zilveren als flower of coin, goud als ster en platinum als the triforce ofzo.

  • Goed idee idd.

  • Achievements zouden ze naar kijken als het de gameplay positief beïnvloed

  • Liever games. Achievements hebben mij nog nooit iets gedaan.    Consoles/games die te boring zijn om zonder achievementsysteem genoeg gameplaywaarde/voldoening te bieden, hebben gewoon meer/betere games/kwaliteit nodig.

  • Waarom niet allebei? Het is gewoon een toffe systeem volgens veel mensen, en het is niet ofzo dat de developers er veel moeite moeten insteken (veel doen het al bij de andere platformen)

  • Ik kan wel vaker kijken/updaten hoeveel tijd ik gegamed heb via de parental control app voor zover ik weet? Maar mooi dat t ook gewoom bijgehouden word, want dat vond ik wel interessant en is de reden dat ik juist die parental controll app geïnstalleerd heb :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren