1. Uncharted: The Lost Legacy besteedt meer tijd aan personages

Uncharted: The Lost Legacy besteedt meer tijd aan personages

Game Informer heeft Naughty Dog bezocht voor Uncharted: The Lost Legacy. Uit een interview blijkt al de game zich meer zal focussen op een bepaalde locatie en dat er meer tijd wordt doorgebracht met de personages.

Volgens creative director Shaun Escayg en game director Kurt Margenau is het avontuur in Uncharted 4 op een veel grotere schaal, terwijl The Lost Legacy een meer gefocuste ervaring wordt. De game speelt zich enkel af in India, in plaats van de wereldreis die Nathan Drake maakt in Uncharted 4.

Hierdoor zal er ook meer tijd zijn om door te brengen met de hoofdpersonen, Chloe en Nadine, die beiden oude bekenden zijn uit de serie. Volgens Escayg en Margenau worden hun persoonlijkheden, relatie en achtergronden meer uitgediept dan voorheen.

Tot slot hintten de ontwikkelaars naar de set pieces in de game, waar de Uncharted-serie bekend om staat. Naughty Dog doet "leuke dingen" met de game, die nog niet in het verleden gedaan zijn.

Uncharted: The Lost Legacy is een standalone uitbreiding op Uncharted 4: A Thief's End. Een prijs voor de content is nog niet bekendgemaakt. De game zal dit jaar verschijnen voor de PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Als er maar niet weer van die trage sluipmissies ( bijv. Jonge Drake) in zitten. Die vond ik tergend bij uncharted 3 & 4

  • Fukk deze dlc!

  • Why?

  • omdat die te awesome wordt!!! Stickie is in zijn positieve doen.

  • Het is geen dlc maar volledige game

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren