Buggy's en online in de Pathfinder-update van No Man's Sky

Nieuws | -

Vandaag heeft Hello games de volledige inhoud van de Pathfinder-update voor No Man's Sky onthuld. Behalve landvoertuigen worden ook de graphics verbeterd, krijgt de game online-elementen en krijgt de game veel nieuwe content.

De landvoertuigen, genaamd Exocrafts, zijn onderdeel van de base building en dienen om landschappen te scannen en ze sneller te ontdekken. Er zijn drie soorten exocrafts, met ieder een eigen voordeel, zoals snelheid of vuurkracht. De voertuigen kunnen verder uitgebouwd worden voor meer efficiëntie.

De update maakt het ook mogelijk om elkaars basis te bezoeken. Via Steam Workshop wordt het nu ook gemakkelijker om een basis na te maken en veertig nieuwe onderdelen breiden de opties voor het bouwen ervan uit.

Daarnaast worden een aantal visuele aanpassingen toegevoegd. Zo worden textures van een hoge resolutie, HDR en betere lichteffecten beschikbaar. PS4 Pro bezitters profiteren van de mooie graphics en 4K-ondersteuning.

Tot slot kunnen nu meerdere schepen worden gekocht en worden opgeslagen. Schepen worden nu gesorteerd op kwaliteit en ook is er een aantal nieuwe wapens beschikbaar.

Kijk op de website van No Man's Sky voor de volledige lijst van de inhoud en visuele vergelijkingen van de Pathfinder-Update. Zowel gebruikers op PS4 en op pc kunnen de update nu downloaden.


Plaats een reactie


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.