1. Buggy's en online in de Pathfinder-update van No Man's Sky

Buggy's en online in de Pathfinder-update van No Man's Sky

Vandaag heeft Hello games de volledige inhoud van de Pathfinder-update voor No Man's Sky onthuld. Behalve landvoertuigen worden ook de graphics verbeterd, krijgt de game online-elementen en krijgt de game veel nieuwe content.

De landvoertuigen, genaamd Exocrafts, zijn onderdeel van de base building en dienen om landschappen te scannen en ze sneller te ontdekken. Er zijn drie soorten exocrafts, met ieder een eigen voordeel, zoals snelheid of vuurkracht. De voertuigen kunnen verder uitgebouwd worden voor meer efficiëntie.

De update maakt het ook mogelijk om elkaars basis te bezoeken. Via Steam Workshop wordt het nu ook gemakkelijker om een basis na te maken en veertig nieuwe onderdelen breiden de opties voor het bouwen ervan uit.

Daarnaast worden een aantal visuele aanpassingen toegevoegd. Zo worden textures van een hoge resolutie, HDR en betere lichteffecten beschikbaar. PS4 Pro bezitters profiteren van de mooie graphics en 4K-ondersteuning.

Tot slot kunnen nu meerdere schepen worden gekocht en worden opgeslagen. Schepen worden nu gesorteerd op kwaliteit en ook is er een aantal nieuwe wapens beschikbaar.

Kijk op de website van No Man's Sky voor de volledige lijst van de inhoud en visuele vergelijkingen van de Pathfinder-Update. Zowel gebruikers op PS4 en op pc kunnen de update nu downloaden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Leuke nieuwe contenst maar ga het nog niet spelen tot ze mega veel nieuwe ships/weapons/enemy's/animals/en echte online meeting system erin gooien zoals ze beloofde.

  • Ik vraag me af of dat online meeting systeem ooit nog komt. Zou wel erg dope zijn. De game is nu volgens mij voor 15 euro in de ps store te koop. Zeker de aanschaf waard als je van dit genre houdt.

  • Zelf 15 euro os nog te duur voor ene game die op leugens bemaakt is :P

  • Toch ga ik hem ooit nog wel halen. Ben wel te type voor dit soort games

  • Heel dope, No Man's Sky begint nu wel een beetje de vorm te krijgen die het bij launch had moeten hebben. Hier vermaak ik me wel weer wat uurtjes mee :)

  • jezus wie gaat deze scheit game nog spelen als er zelda's horizons etc uit zijn.. not to mention mass effect incoming..    Mocht je dan echt bored zijn en niks te doen hebben stel ik voor de steam reviews te gaan lezen van dit spel :D veel meer entertaining dan het spel zelf!! Je ligt constant krom :D

  • En waarom steek jij je energie in het plaatsen van een reactie in dit topic, terwijl er nog tig andere zijn waar bv. ook een Mass Effect wordt besproken? Juist gewoon om te trollen. Het spel was bij launch niet af inderdaad, maar de afgelopen maanden heeft het tig verbeteringen gehad. Deal with it als je daar niet tegen kan.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren