1. Patch voor Final Fantasy 14 valt niet in de smaak

Patch voor Final Fantasy 14 valt niet in de smaak

Meerdere spelers van Final Fantasy 14: Heavensward zijn niet blij met de nieuwste patch voor de mmo.

Patch 3.55b voegt een nieuwe functie genaamd Diadem toe aan de mmo. Hiermee kunnen spelers wapens met item level 280 halen. Deze wapens zijn sterker dan die uit raids en de zogeheten Relic Weapon, die weken of soms maanden aan grinden vereist. Doordat het veel gemakkelijker is om een hoog level wapen te halen, zijn veel spelers op onder andere Reddit teleurgesteld.

Door deze ontwikkeling is speedrunnen van raids voor de grote groepen als Elysium en Angered niet meer relevant. Meerdere spelers uit deze communities geven aan nu te stoppen met spelen.

Final Fantasy 14 is beschikbaar voor PlayStation 3, PlayStation 4, Mac en pc. Square Enix overweegt de mmorpg ook uit te gaan brengen voor Nintendo Switch. Vorige maand kondigde de ontwikkelaar een Samurai-klasse aan voor de aankomende update Stormblood.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Hoe kun je als ontwikkelaar zo een domme zet doen? Natuurlijk zijn de spelers teleurgesteld.

 • Maar 2 % van de spelers zijn teleurgesteld ;).

 • Het zorgt ervoor dat casual players ook hogere wapens kunnen halen, maar zorgt ervoor dat hardcore raiders teleurgesteld raken.
  Vraag me af welke groep groter is.

 • Gaat er niet om denk welke groter is.. denk dat je nooit je hardcore base moet vergeten.. die blijven het langste..

 • Maak niet zoveel uit. Binnen 2-3 maanden komt er een expansion uit en met overpowered gear kan voor even iedereen een gooi doen naar de moeilijkste raids. Hardcore mensen zijn allang klaar. De enige mensen die aan het huilen zijn , is hetzelfde volk wat al te graag andere spelers neerschopt. Burg word kleiner en nu is hun status in gevaar , want sommige van deze gasten zijn echt poepie slecht.

 • Is helemaal geen domme zet zoals sommige mensen suggesteren. WoW doet exact hetzelfde voor een expansion, Ze maken het zo dat mensen even snel goede gear kunnen halen om fatsoenlijk te kunnen starten in de expansion.  Het grootste probleem hier het feit dat gamers tegenwoordig dr zin krijgen als ze gaan zitten kreisen op het internet om n verandering in een game en ook nog eens hun zin krijgen…. ongeloofelijk

 • Ooh wat een zieltjes.

 • "Meerdere spelers uit deze communities geven aan nu te stoppen met spelen."  Dit roepen dit soort mensen al vrij snel. Proberen op die manier meer kracht bij te zetten.
  Ik zeg: doei doei!! en kom a.u.b. niet meer terug.  Het is eigenlijk wat ShadowhunterrX al aangeeft vaak het gezeik uit de groep mensen die mensen helemaal afzeiken omdat ze bijvoorbeeld 2 dps minder doen dan dat er mogelijk is.

 • Last time I checked is deze raid tier de makkelijkste sinds ever in FF14…  Elysium en co. hebben die shit al op farm sinds week 1.  Mensen die relics maken voor iets anders dan glamours zijn sowieso al idiots.  En tenslotte: Nobody is going to give a fuck als Stormblood over een paar maanden uit komt en zoals Myath al zegt alleen maar handig om het laagste niveau een beetje gelijk te trekken voor de nieuwe expansion.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren