1. Telltale toont eerste screenshots van Guardians of the Galaxy

Telltale toont eerste screenshots van Guardians of the Galaxy

Telltale heeft de eerste screenshots en details van Guardians of the Galaxy: The Telltale Series getoond.

Zoals verwacht plaatst de nieuwe adventurereeks van Telltale (bekend van o.a. The Walking Dead en A Wolf Among Us) spelers in de rol van hoofdpersonage Star-Lord, die wordt gespeeld door Scott Porter, bekend van Telltale's The Walking Dead-reeks.

Andere stemacteurs zijn onder andere Brandon Paul Eells uit Watch Dogs en Nolan North, bekend van zijn rol als Nathan Drake uit de Uncharted-games. North spreekt de stem in van Rocket.

Het verhaal draait om de groep die een artefact van "onvoorstelbare kracht vindt. Elk van de personages heeft een reden om dit object te willen hebben, maar een gevaarlijke vijand die de laatste van zijn soort is ook."

De serie moet deze lente van start gaan. Hoewel details over de platforms waarop de games verschijnen nog niet bekend zijn, komt er ook meteen een fysieke versie van de game uit. Op PAX East dit weekend wordt een panel met de makers gehouden, dus dan komt er waarschijnlijk meer info naar buiten.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Dit lijkt mij een geweldige game:)

  • Ziet er leuk uit en ik vond Gardians zeker een verrassend toffe film. Maar deze game laat ik wel liggen. Ik hou het bij Walking Dead. Één van dit soort series vind ik genoeg.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren