1. Scheur rond met Mario en vrienden in Mario Kart 8 Deluxe - Gameplay

Scheur rond met Mario en vrienden in Mario Kart 8 Deluxe - Gameplay

Nintendo heeft in Japan gameplaybeelden uitgebracht van Mario Kart 8 Deluxe voor Switch.

Deluxe is een Switch-versie van Mario Kart 8 op de Wii U. Deze versie bevat alle verschenen downloadbare content, wat neerkomt op zestien extra tracks en een hoop nieuwe personages.

Tevens bevat de Switch-versie een vernieuwde battle modus die meer lijkt op de battle modus uit de oude Mario Kart-games. Veel gamers gaven kritiek op de Wii U-game vanwege het ontbreken van een dergelijke modus en Nintendo lijkt daar naar te hebben geluisterd.

De overzetting verschijnt op 28 april op Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Zo zonde dat ze hier niet extra aandacht aan hebben besteed en gewoon een eigen platform van hebben gemaakt met om het half jaar een dlc pack met nieuwe tracks en characters.  Over 3 maanden is het er op of er onder voor Nintendo dan zullen ze op de E3 echt nieuwe grote titels moeten tonen naast Mario Odessey. Oa Retro studio's hun game. De nieuwe echte Metroid. Pikmin 4. Platinum games hun game. Next level hun goede team hun game. En aangezien Mario kart 8 team dus bijna niets heeft toegevoegd aan deze Mario kart. Zullen hun ook iets moeten showen. Komen ze nu met een half gare E3. Dan zal de Switch floppen. Ik hoop dat Nintendo zich dat ook realiseert.  Want met een goede E3 zal je de twijfelaars over de streep trekken.

 • Ja. Als het ze nou zou lukken om een Metroid met dezelfde kwaliteit als Zelda BotW af te leveren, dan denk ik dat de verkoop nog goed zal blijven lopen.

 • Liever een Donkey Kong Country game! XD

 • Haha we hebben het hier eerder over gehad Piet. Ik zou heel graag nieuwe Donkey Kong Country game willen, maar zie liever eerst een nieuwe Metroid. Misschien die gasten van Playtonic Games opkopen en die een nieuwe (oude) Donkey Kong Country game laten maken i.c.m. David Wise :)  *ik blijf dromen*

 • Laat Smash Bros maar komen hoor!

 • @Jorn6810
  Ik droom met je mee! :D

 • Metroid verkoopt niet.

 • Hmmm…..
  Het ligt er denk ik aan wat voor soort Metroid game het is/wordt en hoe goed ze 'm promoten.

 • @ Techmode. True, de sales zijn na het 1ste deel op de GC steeds lager geworden. Tot dramatisch zelfs..

 • Maakt de keus voor Nintendo ook makkelijk. DK brengt veel meer op.

 • graag een nieuwe metroid prime trilogy in FPS adventure stijl. Net zoals die Metroid prime trilogy die ik op de Wii U eshop heb gekocht voor een 10tje.  Maar goed spel, beter dan die 2D

 • Ik zie VEEL liever een Metroid game in de vorm van een 3rd-person platfomer.

 • Krijgen de wiiU bezitters nu ook deze betere battle modus? Zou nogal een stomp in de maag zijn naar je loyale fanbase om dit niet te doen.  Verder give us something new…

 • Lijkt me nogal logisch dat de Wii U dit niet krijgt.

 • Als slechte service logisch gaat worden weet je dat de wereld een fucked up place is… Ze geven min of meer toe dat ze een fout hebben gemaakt maar weigeren deze te herstellen voor hun beste/belangrijkste fans. Wat een top bedrijf.

 • Krijgen we niet. Wij hebben al betaald dus het inteteseert Nintendo niet wat de WiiU bezitters doen. Sterker nog, ze hopen gewoon dat wij ook allemaal een Switch halen met Mario Kart 8 deluxe (wat ze beter Mario Kart 8 extra money hadden kunnen noemen).

 • Ze moeten toch wel iets exclusiefs hebben bij de Switch? En slechte service is niet logisch behalve bij Nintendo aangezien ze al hebben gezegd de stekker na Zelda eruit te trekken.

 • Inderdaad, waarom zouden ze iets nieuws gaan ontwikkelen voor een game op een niet meer ondersteund platform?
  Dat dit niet naar de Wii U game komt is logisch.

 • Vind jij een geüpgraded versie van een WiiU spel exclusief genoeg dan? Ik vind het echt kansloos dat ze dit als een nieuw spel durven te verkopen. Had er op z'n minst 2 nieuwe cups in gedaan. Dan hat het nog interessant geweest voor WiiU eigenaren. Dit is echt extreme geldklopperij in mijn ogen.

 • Ik heb de Wii U versie nooit in mijn bezit gehad en amper gespeeld en als je ziet hoe weinig de Wii U console verkocht is, dan denk ik dat er vele in dezelfde situatie verkeren als ik.  Natuurlijk was meer nieuwe content beter geweest en was het NOG beter geweest als ze een MK9 ontwikkeld hadden en uit hadden gebracht, maar voor mensen in mijn situatie is dit best ideaal + je hoeft de game niet te kopen natuurlijk.
  Dat zou ik ook niet doen als ik 'm al had op de Wii U!
  Eerlijk is eerlijk.  De 'Deluxe' content is voor sommige mensen misschien wel een trigger om 'm nog een keer te kopen op de Switch, terwijl ze 'm al op de Wii U hebben.
  Helemaal fair? Nee. Slimme verkoop tactiek? Ja.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren