1. Cunning Stunts: Special Vehicle Circuit-update dinsdag naar GTA Online

Cunning Stunts: Special Vehicle Circuit-update dinsdag naar GTA Online

Rockstar brengt volgende week nieuwe wagens en stuntraces naar GTA Online met de Cunning Stunts: Special Vehicle Circuit-update.

De update staat volledig in het teken van stuntraces en zal vanaf dinsdag 14 maart te downloaden zijn. Ook bevat de update uitdagingen die speciaal gebouwd zijn voor de Rocket Voltic, Ruiner 2000 en Blazer Aqua.

Daarnaast zal er een nieuwe Legendary Motorsport-wagen toegevoegd worden aan GTA Online, de Progen GP1. Dit weekend kunnen spelers verschillende extra Online-bonussen verdienen. Er is onder andere meer GTA$ en RP te verdienen en verschillende wagens zullen goedkoper zijn.

Spelers kunnen tot en met maandag extra bonussen verdienen. Hieronder is een afbeelding te zien van de Progen GP1.

Dit artikel delen

Over de auteur

Brian Artiles Govita Hardcore Bioshock-fan en vindt de Xbox 360 de beste console ooit.

Reacties

  • Wooptie fucking doo.
    Al zeker 2 jaar het spel niet meer aan geraakt en dat gaat ook niet meer gebeuren

  • Das mooi kerel maar er zijn nog heel veel mensen die dit wel spelen dus voor die mensen is het toch mooi dat Rockstar nog steeds (gratis) dingen toevoegd ?

  • Ik ben na een lange tijd, sinds een maand weer begonnen met gta online. Er is sinds die twee jaar dat jij het spel niet hebt aangeraakt echt veel aan toegevoegd. Hoewel er nog best wat serverproblemen zijn is de content super.

  • Als je het met vrienden speelt is het veel leuker. Alleen geen zak aan

  • al nieuws hoe veel de progen gp1 gaat kosten? en GTA is veel leuker als je CEO bent hiermee kun je veel geld verdienen…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren