1. Quake Champions wordt gratis te spelen, krijgt ook betaaloptie

Quake Champions wordt gratis te spelen, krijgt ook betaaloptie

Quake Champions wordt een free-to-play game met een betaaloptie, aldus uitgever Bethesda.

Spelers hebben echter ook de optie om voor de game te betalen, zo laat creative director Tim Willits weten in een interview met Polygon. Betalende spelers kunnen meteen met alle personages aan de slag. "Het is een free-to-play game, maar spelers hebben de optie om de Champion Pack te kopen en meteen met alle Champions te spelen."

De game is free-to-play om zoveel mogelijk mensen aan het spelen te krijgen. Hoewel iedereen dezelfde maps krijgt en in dezelfde competities meedoet, krijgen betaalde spelers dus andere personages.

Deze personages zijn echter ook tijdelijk te ontgrendelen voor spelers die niet betalen. Zij moeten met in-game geld genaamd Favor betalen om tijdelijk met de diverse personages aan de slag te kunnen. Hoe lang die periode is, heeft Bethesda nog niet aangekondigd.

Geïnteresseerden kunnen zich nu opgeven voor de bèta van de pc-game.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/…

  • Ik ga er toch wel voor betalen. Voordeel voor pc gamers is dat ze het spel eerst kunnen testen of alles goed draait.

  • Meeste free to play titels draaien nog op een oud brood rooster, zou ook ontzettend dom zijn om je alleen op high-end segment te richten als f2p.

  • Ik had liever een kopie van het Overwatch model gezien, maar ok. Klinkt een beetje als Rainbow Six Siege.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren