1. Gratis Cities: Skylines-dlc viert 3,5 miljoen verkochte exemplaren

Gratis Cities: Skylines-dlc viert 3,5 miljoen verkochte exemplaren

Ontwikkelaar Colossal Order komt met gratis dlc om te vieren dat Cities: Skylines 3,5 miljoen exemplaren heeft verkocht.

Vorige week was het twee jaar geleden dat de simulatiegame werd uitgebracht. De gratis dlc die wordt aangeboden krijgt de naam Pearls from the East en laat spelers gebouwen toevoegen die zijn geïnspireerd door Chinese architectuur. Een releasedatum voor de gratis dlc is nog niet bekend.

"Cities: Skylines heeft vanaf de eerste dag sinds release records verbroken," zegt Frederik Wester, CEO van uitgever Paradox Interactive. "De game zorgde voor onze grootste lancering ooit, met 250.000 exemplaren verkocht in de eerste 24 uur, en de community is alleen meer groter en meer toegewijd geworden."

Vorige maand werd bekendgemaakt dat Xbox One-gebruikers deze lente ook aan de slag kunnen met Cities: Skylines. Hiernaast werd een vierde dlc pakket voor de game aangekondigd metnieuwe mogelijkheden voor inwoners om zich te begeven door de stad, zoals kabelbanen, zeppelins en ferry's.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van games met een mooi verhaal of sfeervolle wereld en groot fan van de gekheid die deze maffe industrie met zich meebrengt.

Reacties

  • Het is ook zo'n heerlijke game

  • Het is ze gegunt hoor!! :)

  • Gegund

  • Dit is concurrentie. Waar blijft Sim City, of hebben ze het opgegeven?

  • Volgens mij was Maxis inderdaad opgeheven.

  • Mocht wel eens tijd worden iets gratis weg te geven, Paradox kennende. Toch is dit op zichzelf wel een heerlijke game en verdient het zeker deze verkoopcijfers.
    Maar deze game heeft al 4 uitbreidingspakketten, en laten we niet eens beginnen over CK2 en EU4…

  • Touché! Paradox heeft een handje van dure uitbreidingspakketten. Ze voegen vaak wel echt iets toe, maar ik laat even (voor wat betreft CK2 en EU4) in het midden of dat wel altijd goed uitpakt.

  • Die stad op de screenshot. Zo mooi ogen de mijne nooit…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren