1. Nieuwe Toejam & Earl komt ook naar Nintendo Switch

Nieuwe Toejam & Earl komt ook naar Nintendo Switch

Toejam & Earl: Back in the Groove is in ontwikkeling voor de Nintendo Switch. Ontwikkelaar HumaNature Studios heeft dit bevestigd op PAX East.

Toejam & Earl: Back in the Groove is het vierde deel binnen de Toejam & Earl-serie en bevat voornamelijk gameplay-elementen uit het eerste deel. Waar deel twee en drie van Toejam & Earl veel veranderingen introduceerden, heeft Back in the Groove weer een isometrisch gezichtspunt en ontdekken spelers de bekende opeenvolgende lagen van zwevende eilanden.

Toejam & Earl: Back in the Groove wordt interactiever dan zijn voorgangers. Zo kunnen spelers bijvoorbeeld veel meer loot, geheime doorgangen en verschillende minigames dan in voorgaande games vinden. Volgens Nathan Shorts, lead artist van HumaNature Studios, besteedt de ontwikkelaar veel tijd aan het implementeren van handgemaakte geheimen in de game.

Een releasedatum voor Toejam & Earl: Back in the Groove is nog niet bekend. De game komt uit voor Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, Mac, pc en Linux.

Dit artikel delen

Over de auteur

Brian Artiles Govita Hardcore Bioshock-fan en vindt de Xbox 360 de beste console ooit.

Reacties

  • De originele Toejam&Earl op de Sega Megadrive was een fantastische game, zeker als je met z'n 2en speelt.

  • die heb ik enorm veel gespeeld samen met mijn broertje, was erg leuk!

  • Vroeger veel gespeeld op de Megadrive met een maatje van me, met splitscreen tegen elkaar de eilanden verkennen. Mooie tijden waren dat, met Guns n Roses, Dr. Alban en Poing als achtergrond muziek.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren