1. Rocket League krijgt gratis nieuwe Dropshot-modus

Rocket League krijgt gratis nieuwe Dropshot-modus

Ontwikkelaar Psyonix heeft een nieuwe Dropshot-modus voor Rocket League aangekondigd.

In Dropshot worden dynamische vloeren in de arena geïntroduceerd. Spelers moeten in deze modus panelen van de tegenstander kapotmaken en de bal in de gaten laten vallen om te scoren. Door middel van een update wordt tevens een nieuwe zeshoekige arena, 'Core 707', beschikbaar gesteld waarin de nieuwe modus gespeeld kan worden.

Elk paneel in de arena kan twee keer geraakt worden. De eerste keer dat een bal op een paneel landt, wordt deze geactiveerd. Bij de tweede keer wordt het paneel gebroken en kan er gescoord worden. De bal zelf wordt krachtiger en kan meer panelen activeren, afhankelijk van hoe vaak deze in de lucht wordt gehouden.

De update wordt op 22 maart beschikbaar gesteld en bevat onder andere ook nieuwe achievements/trophies, raketstralen en meer. In de onderstaande video is de Dropshot-modus in actie te zien.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van games met een mooi verhaal of sfeervolle wereld en groot fan van de gekheid die deze maffe industrie met zich meebrengt.

Reacties

  • Ziet er leuk uit

  • Voor de alcoholisten onder ons haha;)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren