1. Meer dan 1.200 sprekende personages in Mass Effect: Andromeda

Meer dan 1.200 sprekende personages in Mass Effect: Andromeda

Mass Effect: Andromeda bevat twee keer zoveel personages als Mass Effect 3, waarmee spelers dialogen kunnen voeren.

Dit liet Mac Walters weten in een livestream vanaf PAX East. "Waar Mass Effect 3 ongeveer 670 unieke personages bevatte waar je een dialoog mee kon voeren, heeft Mass Effect er ruim 1.200. Als je kijkt naar de dialoogopties dan is Mass Effect: Andromeda het equivalent van Mass Effect 2 en 3 bij elkaar."

Producer Michael Gamble zei in een interview dat spelers over veel meer dingen kunnen praten met personages. Ook kunnen spelers nieuwe personages ontmoeten door 'Andromeda Viability' punten te verdienen, waarmee kolonisten wakker gemaakt kunnen worden en de populatie van het Nexus ruimtestation opgeschroefd kan worden.

Mass Effect: Andromeda verschijnt 23 maart voor pc, Xbox One en Playstation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Brian Artiles Govita Hardcore Bioshock-fan en vindt de Xbox 360 de beste console ooit.

Reacties

 • Nog tien dagen……..

 • Voor mij minder :)

 • Cool man. Welke versie ga je spelen?
  Ik twijfel nog tussen de ps4 versie of xbox one versie.

 • Can't W8

 • Dat was mijn enige minpunt aan Zelda dat niet alle characters Voice hadden. En dat Voor princes Zelda niet de beste stemactrice gebruikt is.  Maar over Mass Effect Andromeda ga hem uit proberen. Kijken wat ik er van vind.

 • Gelukkig horen we jouw stem niet.

 • de jouwe ook niet gelukkig en nee mijne hoor je ook niet want dan zou ik alle electronische zaken blij maken dat ze veel tvs verkopen

 • Alleen de showmodellen van 2011

 • @kaassouflee
  Ik was juist blij dat er niet teveel voice acting in zat. Ik vind dat nog steeds niet passend voor de serie, net zoals dat er eigenlijk achtergrond muziek had moeten zijn.

 • Ik ga hem in ieder geval proberen donderdag, ben benieuwd of deze me wel boeit, ik vond mass effect wel aardig maar iets te diepgaand voor mij.

 • Heb je early acces? Tof man laat effe wat van je horen kerel, wat je er van vind. Ik ga zelf nooit af op reviews van websites meer op die van gamers:-)

 • Ik hoop dat bioware ook iets heeft gedaan aan de lichaamstaal van de caracters.
  Minpunt van deel 1,2 en 3 vond ik dat alle caracters in dialogs hetzelfde bewogen.
  Beetje heen en weer ijsberen,armen over elkaar, allemaal een beetje copied pasted zeg maar. Het waren niet echt figuren met een afzonderlijke lichaamstaal.  En dat ea niet teveel invloed heeft gehad in het verhaal. Iig vind ik het hoofdpersonage een beetje de simon van nick, beetje pussy vergeleken met shepard, die echt een krachtige peroonlijkheid en stem had. Als je dit niet kunt veranderen kies ik liever voor een krachtige vrouwelijk personage, dan voor zo'n mooi boy.

 • Kan ik met deze game de franchise instappen?
  Mass effect altijd wel instresant gevonden maar had geen zin om eerst het oudere deel te spelen.

 • geen probleem. al is het raadzaam om ergens op internet even terug te lezen over het huidige verhaal, dat maakt het spelen van andromeda nog leuker.
  ik had begrepen dat er een caracter inspeelt die 600 jaar in cryo heeft gelegen, dus er zullen wel wat verwijzingen zijn naar de shepard etc, omdat deze personage waarschijnlijk de invatie van de reapers heeft meegemaakt.
  maar misschien is dit niet nodig, er zal vast wel wat verwijzingen in de codex van de game zitten, ik zou er iig even voor gaan zitten en deze lezen.  deze game moet iedereen kopen, het word word waarschijnlijk een nieuwe triologie die je niet moet missen.

 • cool! thanks voor de behulpzame reply.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren