1. Grondvoertuigen nu te gebruiken op elke planeet in No Man's Sky

Grondvoertuigen nu te gebruiken op elke planeet in No Man's Sky

Grondvoertuigen kunnen nu op elke planeet in No Man's Sky worden gespawned. Een nieuwe patch maakt dit mogelijk.

Vorige week kwam er al een substantiële update naar No Man's Sky. Eén van de toevoegingen was de mogelijkheid om op de thuisplaneet van spelers grondvoertuigen te spawnen. Met de nieuwe patch kan men deze voertuigen nu op elke planeet plaatsen.

De patch heeft nog een aantal andere kleine wijzigingen. Zo zijn er specifieke HUD markers toegevoegd om de voertuigen terug te vinden en zijn er een aantal bugs opgelost.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Spel nog steeds niet gekocht. Ondanks alle kritiek ben ik nog steeds benieuwd.

 • Ligt nu geloof ik voor 15 euro in de PSN store. Met alle updates erbij is het een behoorlijk complete game geworden. Nog wat doelloos maar genoeg voor een uurtje of 30-40 goed vermaak.

 • Persoonlijk vind ik 30-40 uur wel wat veel hoor. Dat zou ik niet investeren in een 'beetje doelloos' spel.

 • Nja moet zeggen dat ik meer van de onderdompeling ben en "doelloos" rondlopen dan aan de hand van levens gamen. Kort door de bocht gezegd, ligt natuurlijk aan uitwerking enzo.  15 euro is geen geld voor op de ps4. Maar pc versie kan ook nog, als ie tenminste niet poep draait daarop.

 • Doelloos is ook wat kort door de bocht, voor mij betekent doelloos in dit geval "Relax op de bank ploffen, niet teveel stressen en lekker een beetje op ontdekking gaan". Ik speel veel shooters, die vaak toch wat intens zijn, dit is een heerlijke relaxte afwisseling.

 • Kunnen ze dit niet gewoon laten voor wat het is en door gaan naar het volgende project? De naam No Mans Sky is al zo beschadigd dat mensen dit niet snel meer gaan kopen.

 • Als ze het laten zo als het is raakt de bedrijfsnaam ook beschadigd waardoor mensen hun volgende projecten ook niet snel meer gaan kopen.

 • Spreek voor uzelf, ik speel deze game wekelijks een aantal uurtjes met een hoop plezier. Het is een geweldige game die steeds meer af is. Beschadigd? Valt wel mee hoor, alleen als je als een schaap met meute meeschreeuwt over hoe ze iedereen hebben voorgelogen.

 • Ik zeg niet of de game goed of slecht is want ik heb hem zelf niet gespeeld. Maar beschadigd? Ja zeker. Wereldwijd werden er grappen gemaakt over de game en dan ook nog eens die tweet van Hellogames. Iemand die de game niet geprobeerd heeft maar wel erover heeft gehoord zal hem niet snel kopen.

 • True, maar dat lijkt me ook beter voor deze game. De valkuil was de enorme hype om deze game heen waardoor er beloftes werden gemaakt die ze niet konden nakomen.  In de kern is NMS een geweldige game MAAR voor een niche, niet voor de massa. Als je daar doorheen prikt is het een geweldige game. En ja wat je zegt, ik denk dat Jan Modaal deze game wel lekker links laat liggen.

 • Misschien dat ik hem in de toekomst eens oppik voor een prikkie. Al is het alleen om de wereld te exploren zonder wat te doen. Mijn interesse is er wel alleen zag hem vorige week voor 55€ bij de Mediamarkt liggen dus die heb ik dus maar even laten liggen.

 • 55 is ook te bizar voor woorden, volgens mij is hij nu 15 euro in de PSN store, dat is het wel waard.

 • Heb het spel nu sinds de Foundation update. Vond het toen wel vet. Op den duur wel even klaar mee en andere games gespeeld maar heb nu paar dagen de Pathfinder gespeeld en moet zeggen het begint nu wel echt een game te worden die je voor lange tijd bezig houd. Er zijn nog genoeg verbeterpunten maar ik ben van mening dat de game nu zeker het proberen waard is.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren