1. Samenwerken in de Mass Effect: Andromeda-multiplayer - Gameplay

Samenwerken in de Mass Effect: Andromeda-multiplayer - Gameplay

Er is een video verschenen van Mass Effect: Andromeda waar voor het eerst uitgebreid wordt ingegaan op de multiplayer van de game.

De beelden tonen de multiplayermodus waarin vier spelers samenwerken om golven aan vijanden te verslaan en vervolgens weg te geraken met het schip.

De video toont dat er 25 personagekits beschikbaar zijn op lancering, waaronder alle belangrijke rassen, zoals de Asari, Turian, Krogan en Angarans. Op lancering zijn er vijf maps: Firebase Sandstorm, Firebase Zero, Firebase Lava, Firebase Icebreaker en Firebase Derelict. Net als in Mass Effect 3 zullen alle nieuwe maps en andere toevoegingen gratis zijn.

Mass Effect: Andromeda is vanaf 23 maart beschikbaar voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Mannen en vrouwen, ik ben begonnen met het herspelen van de eerste ME omdat mensen hier aangaven dat ik de game niet lang genoeg gespeeld had om de daadwerkelijke charme te zien (Vind ME tot vandaag weinig bijzonders en eigenlijk vrij saai). Ik zit nu op 6 uur, en vind er eerlijk gezegd nog steeds geen klap aan. Moet ik doorzetten of ga ik de game gewoon echt niet leuk vinden?

  • Qua verhaal zou ik dit zeker wel aanraden. ME2 is echt fantastisch, maar vooral door het 1e deel te spelen en alle keuzes die je maakt mee te nemen. Daardoor worden ME2 en 3 een stuk mooier om door te spelen.    De gameplay van 1 is een stuk trager dan ME2, vanwege bijvoorbeeld je grote inventory en de hoeveelheid equipment je kunt vinden. In deel 2 is het allemaal veel subtieler uitgewerkt.    Eigenlijk is het lastig om te zeggen als je het na 6 uur nog steeds niet leuk vind. De payoff is het in ieder geval zeker waard, want ME2 is een meesterwerk imo, vooral als je waarde hecht aan je keuzes.    Edit: Tenzij je deel 2 en 3 al gedaan hebt, dan durf ik wel te zeggen dat je ME1 niet leuk vind als je het na 6 uur nog niet te pakken hebt. Het spel komt naar mijn gevoel wel traag op gang, vooral bij het hele citadel gebeuren.

  • Je moet echt houden van ME benjaminben, iedereen die ik ken vind het een onwijs kut spel. (Inclusief ik zelf.)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren