Japan krijgt Pikachu met Ash-pet in Pokémon Sun & Moon

Nieuws | -

Japan viert de lancering van de nieuwe Pokémon I Choose You-film met speciale Pikachu's in Pokémon Sun & Moon. De Pikachu's dragen verschillende petten van hoofdpersonage Ash en zijn te verkrijgen als code bij een bioscoopkaartje.

De versie van de pet hangt af van de dag waarop de code ingewisseld wordt. In de afbeelding zijn de petten voor alle regio's te zien, met de bijbehorende datum en aanvallen. Ook zijn krijgt elke Pickachu een nieuwe Z-Move mee, genaamd 10.000 Volt Thunderbolt. Of de speciale Pikachu's ook naar het Westen komen is nog onduidelijk.

Vooralsnog is er geen releasedatum voor de nieuwe film. Onder de trailer is het schema per soort pet te vinden en welke aanvallen de bijbehorende Pikachu heeft.
• Original Cap: 15 april tot 1 mei en 19 juli tot 31 juli - Level 1 met de aanvallen Thunderbolt, Quick Attack, Thunder en Agility.
• Hoenn Cap: 3 mei tot 15 mei en 2 augustus tot 14 augustus - Level 6 met de aanvallen Thunderbolt, Quick Attack, Thunder en Iron Tail.
• Sinnoh Cap :17 mei tot 29 en 16 augustus tot 28 augustus - Level 10 met de aanvallen Thunderbolt, Quick Attack, Iron Tail en Volt Tackle.
• Unova Cap: 31 mei tot 12 juni en 30 augustus tot 11 september - Level 14 met de aanvallen Thunderbolt, Quick Attack, Iron Tail en Volt Tackle.
• Kalos Cap: 14 juni tot 26 juni en van 13 september tot 25 september - Level 17 met de aanvallen Thunderbolt, Quick Attack, Iron Tail en Electro Ball.
• Alola Cap 28 juni tot 17 juli en van 27 september tot 9 oktober - Level 20 met de aanvallen Thunderbolt, Quick Attack, Iron Tail en Electro Ball.


Plaats een reactie


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.