1. 1500 spelers in For Honor verbannen wegens AFK-farming

1500 spelers in For Honor verbannen wegens AFK-farming

Ubisoft heeft bekend gemaakt dat inmiddels 1500 For Honor-spelers zijn verbannen en er 4000 een waarschuwing krijgen.

Het bedrijf waarschuwde eerder dat spelers die xp verdienen door inactief te zijn verbannen zouden kunnen worden. In For Honor is het mogelijk om xp te verdienen door oneindig te wachten tot het einde van een pot. Spelers hebben allerlei oplossingen gevonden om te doen alsof er toch actief gespeeld wordt, zoals elastieken om de analoge stick binden, maar Ubisoft weet de spelers toch op te sporen.

Diegenen die verbannen zijn zullen drie maanden geen toegang meer krijgen tot de game, maar volgens het bedrijf zullen er ook permanente bans uitgedeeld worden. Recent lekten de nieuwe heroes voor de game uit.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • zwaar terecht.

 • Eens, doe gewoon normaal. Koop die game dan niet… waarom zou je een game kopen om hem niet te spelen?

 • Ik begrijp wel waarom ze dat doen. Het is veel te moeilijk om aan gold te komen.  Per potje krijg je maar 10 tot 25 gold en dat terwijl ze voor unlockables 2000 tot 7000 gold vragen. Dan vraag je erom dat spelers gaan farmen…

 • Ze willen natuurlijk liever dat je de portemonnee trekt voor die unlockables. Maar dat het er eerlijker aan toe moet gaan is idd zwaar terecht.

 • Zag gisteren een online review op YT waarin de reviewer ook al aan gaf dat je in de buidel mag tasten als je wat fatsoenlijkere gear wilt. Dit met als gevolgen dat je alle niet-betalers vrij gemakkelijk in weet te maken op de domination game mode. Erg jammer om dit soort micro transacties te gebruiken.

 • Ik moet eerlijk toegeven, ik zou hier ook gebruik van maken. Vooral bij games met een idiote paywall, naast dat je al €60 voor het spel hebt neergetikt. Foutje van Ubisoft dat dit mogelijk is.

 • Waar leg je tegenwoordig 60 euro neer voor een game?

 • Die microtransacties zijn hufterig, maar t kan wel degelijk zonder. Heb nu 1 char max gear zonder centen te besteden, mijn steel is nu wel op. Wel mooi dat ubi dat volk aanpakt. Nu de characters en Gear beter balanceren en matchmaking en connectie verbeteren. Gameplay blijft imo geweldig.

 • Ik vind het wel raar om mensen dan maar te bannen. Dit is gewoon gebruikmaken van de mogelijkheden zonder er iets strafbaars voor te doen.

 • Wat wrg zeg pfff, kom op zo zijn er nog wel 10tallen andere speller met die metiode

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren