1. Drawn to Death vanaf lancering maand gratis voor PS Plus-leden

Drawn to Death vanaf lancering maand gratis voor PS Plus-leden

Wanneer Drawn to Death op 4 april uitkomt op PlayStation 4, kunnen PlayStation Plus-leden de game van Twisted Metal-maker David Jaffe een maand lang gratis downloaden.

De game is de hele maand gratis binnen te halen voor PS Plus-eigenaren. Andere PlayStation Plus-games voor april zijn nog niet bekend.

Na april gaat Drawn to Death zo’n 20 euro kosten. De actiegame met een unieke getekende stijl zou oorspronkelijk een free-to-play-game worden, maar dat concept werd uiteindelijk geschrapt. Volgens Jaffe krijgt elk van de zes personages vijftien missies. Meer gameplaydetails worden op PlayStation Blog gegeven.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Wat moet je hier over zeggen… Dit lijkt me echt zo game wat meer in de smaak valt bij Amerikaanse spelers. Maar vind het wel goedkoop van Sony om eerst het F2P gebeuren te cancelen , om daarna als PS+ game te geven.  Ik mag eigenlijk niet klagen. Maar gewoon een beetje flauw.

 • idd, nie klagen. Het is "gratis".  Best grappig stijltje. ga het wel proberen!

 • Van Gratis naar *Gratis*… gewoon raar XD.

 • Heeft dat free to play concept noet vooral te maken met extreem veel mogelijkheden om inhame aankopen te doen? Niet dat dat nu niet zo is.

 • kun je free 2 play games uberhaupt wel online spelen zonder plus?

 • Ja , deze F2P kan je zonder plus spelen. Ook games met een sub zoals FFXIV , kan je zonder plus spelen.

 • Ja, mmo's zoals d&d, star trek enzovoort.
  Paladins ook.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren