Grote aanpassingen Rocket League Competitive Play Season 4

Nieuws | -

Psyonix voert een aantal grote veranderingen door in de competitieve modus van Rocket League voor het vierde seizoen. Zo wordt het aantal rangen verhoogd van zestien naar twintig en wordt de map Neo Tokyo verwijderd uit de modus op verzoek van de community.

In seizoen vier zal Rocket League twintig rangen bevatten: Unranked tot Grand Champion. Om dit uit te balanceren zijn er nu vier overwinningen benodigd om de te stijgen in rang, in plaats van vijf.
Ook merkten veel spelers op dat na een reset van de rangen veel goede spelers tegen minder goede spelers werden geplaatst in de matchmaking van de modus. In de overgang van dit seizoen naar het volgende seizoen zal de game kijken naar het voormalige niveau en daar rekening mee houden.

Psyonix meldt daarnaast dat de arena Neo Tokyo uit de modus verwijderd wordt omdat deze te veel afwijkt van de andere arena's. In de community vinden vele spelers dat de experimentele map niet geschikt is voor Competitive Play.

Tot slot zal het vierde seizoen van Rocket League waarschijnlijk korter worden dan voorheen. De ontwikkelaar mikt op ongeveer vier maanden, maar een exacte tijdspanne is nog niet bekend. Het nieuwe seizoen begint in april.

Op 22 maart verschijnt tevens de gratis Dropshot-modus, waarmee spelers gaten in de vloer van de arena moeten maken om hierin te kunnen scoren.


Plaats een reactie


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.