1. Project Sonic komt komende feestdagen uit als Sonic Forces

Project Sonic komt komende feestdagen uit als Sonic Forces

Sega heeft op SXSW de officiële naam van Project Sonic 2017 onthuld. De moderne Sonic-game verschijnt aankomende feestdagen als Sonic Forces.

De naam van de game komt volgens de ontwikkelaar van de goede en kwade krachten in de game. Zoals gebruikelijk zal Sonic met zijn team strijden tegen Dr. Eggman en zijn leger.

Sonic Forces wordt gemaakt door het team achter Sonic Colors en Sonic Generations, de beter ontvangen games van de afgelopen jaren. De game zal drie unieke gameplay-stijlen bevatten, waarvan "klassieke" en "moderne" stijlen onderdeel van uitmaken. De derde stijl zal binnenkort onthuld worden.

Hoewel de snelle gameplay van Sonic aanwezig zal zijn, zegt Sega dat de game ook platformen, verschillende paden en exploratie bevat. Ook zullen rode ringen terugkeren.

Daarnaast gebruikt Sega de Hedgehog 2-engine. Deze engine neemt de aspecten van de vorige en verbetert onder andere het renderen van fysieke objecten en andere mechanics.

Sonic Forces verschijnt tijdens deze feestdagen voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

De eerste gameplay van de game is hieronder te zien.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ziet er goed uit. Ik hoop dat dit echt nog eens een goede Sonic-game wordt, daar heb ik echt wel nog eens zin in na het verschrikkelijke Sonic Boom.

  • Ondanks nostalgische gevoelens die deze blauwe egel bij me losmaakt, laat ik deze game lekker links liggen.    Het ziet er niet bijster bijzonder uit.

  • Ziet er goed uit! Lijkt op Colors en Generations wat in mijn ogen gewoon goede games waren.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren