1. Super Mario Run vanaf 23 maart beschikbaar voor Android

Super Mario Run vanaf 23 maart beschikbaar voor Android

Super Mario Run verschijnt op 23 maart ook uit voor Android-apparaten. Via een update krijgt tegelijkertijd ook de iOS-versie nieuwe speelbare personages.

Met de verschijning van Super Mario Run voor Android verschijnt tegelijkertijd de 2.0-versie. Deze bevat nieuwe nog onaangekondigde personages en de mogelijkheid om level 1-4 vrij te spelen in de gratis versie.

De prijs op Android is hetzelfde als op iOS. Gebruikers kunnen de smartphonegame gratis downloaden en 9,99 euro betalen om alle levels te ontgrendelen.

Android-gebruikers kunnen zich alvast inschrijven via de Google Play Store. Zodra Super Mario Run wordt gelanceerd, krijgen zij een notificatie hiervan.

In onze review van Super Mario Run gaf Thijs de game een 8.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van games met een mooi verhaal of sfeervolle wereld en groot fan van de gekheid die deze maffe industrie met zich meebrengt.

Reacties

  • Hehe. Wat is eigenlijk de reden om een van de twee te kiezen? Android is naar wat ik weet, makkelijker om voor te ontwikkelen. Zou Apple iets extra's betaald hebben?

  • Android is een open source besturing waardoor het een stuk makkelijker is on code te pikken van een ander. Daarom zie je ook zoveel clone spellen op de google play

  • Ik kocht hem bij de release op een Ipad, nu de overstap gemaakt naar een Android tablet, zou fijn zijn als ik hem dan niet opnieuw hoefde aan te schaffen, maar dat zal helaas niet werken.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren