1. Actie-rpg The Surge komt op 16 mei uit

Actie-rpg The Surge komt op 16 mei uit

Deck 13 heeft aangekondigd dat The Surge op 16 mei voor pc, PlayStation 4 en Xbox One verschijnt.

De game wordt door de pers omschreven als een Dark Souls-game in een sciencefiction-setting. Daarbij is er de mogelijkheid om diverse ledematen van vijanden te selecteren om aan te vallen.

Spelers bevinden zich in een duistere toekomst waarin er geen natuurlijke bronnen meer verkrijgbaar zijn. Daarbij zijn er robots die het leven van spelers zuur maken. De game wordt ontwikkeld door Lords of the Fallen-studio Deck13. Bekijk hieronder een nieuwe trailer.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Hopelijk weten ze deze keer de game wel goed te polijsten LOTF was een mooie & leuke game echter door de enorme hoeveelheid bugs/glitches soms onspeelbaar.

  • Deze game vliegt echt enorm onder de radar. Ik vond Lords of the Fallen best aardig (had er ook mee te maken dat ie gratis was), maar melee in een sci-fi setting… Ik weet het niet.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren