1. Gesloten bèta Gran Turismo Sport in volle gang - Gameplay

Gesloten bèta Gran Turismo Sport in volle gang - Gameplay

De bèta van Gran Turismo Sport is bezig en spelers dat levert een aantal filmpjes op met gameplaybeelden.

De gesloten bèta is in volle gang en enkele YouTubers, waaronder GiantSouls en theBEARD_99 Gaming, hebben gameplayvideo's online gezet die hieronder zijn te bekijken.

Elke dag worden er in de gesloten bèta diverse wagens en parkoersen gewisseld om uit te proberen. Mensen die zijn uitgekozen voor de bèta kunnen ook het nieuwe Driver Profile-systeem uitproberen. Hiermee wordt het gedrag van spelers bijgehouden en bevat een score voor hoe goed men presteert. De bèta is nu in de VS aan de gang, in Europa volgt hij nog.

Ergens later dit jaar moet de nieuwe Gran Turismo op PlayStation 4 verschijnen. Er is nog geen specifieke releasedatum aangekondigd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Ongelofelijk hoeveel mooier wil je het hebben?
  Sta zo versteld van de PS4…
  Bekant 4 jaar oud en zulke beelden tervoorschijn toveren eerst Uncharted / Horzion nu dit.
  Wie heeft er nog een pc nodig?

 • Idd, en het wordt mooier en mooier. Straks in 2018 de ps5

 • Hmm Ik vond de beelden niet zo heel fraai eerlijk gezegd maar dat kan ook liggen aan de Youtube beelden. Wilde dit eigenlijk mimimaal in 1080p zien maar alles is op max 720p gezet. Hierdoor blijft het lastig inschatten. De replays zijn altijd prachtig geweest in GT dus daar kijk ik dan liever niet naar. plustpunten die ik nu iig zie is dat de game nog niet geoptimaliseerd lijkt naar ps4pro waardoor er wellicht nog een schep aan gfx bij komt EN dat eindelijk het geluid erg lekker klinkt!

 • ''Ongelofelijk hoeveel mooier wil je het hebben?''
  Foto realistisch in AR/VR..  ''Sta zo versteld van de PS4…
  Bekant 4 jaar oud en zulke beelden tervoorschijn toveren eerst Uncharted / Horzion nu dit.
  Wie heeft er nog een pc nodig?''  Ik.. deze graphics heb ik al jaren en jij doet of er een nu wereld wonder bij is gekomen.

 • Ga eerst een een ps4 kopen en een 4K tv met HDR ondersteuning en bekijk horizon is zou ik zeggen…
  Durf me hand voor in het vuur te steken dat jij 4 jaar geleden op je pctje zulke beelden echt niet op het scherm toverde.  Btw dit soort games speel je ook niet op een pc komen daar nooit voor uit!
  Ik vind dit idd behoorlijk bijzonder ja een console van destijds 400 euro na 3 en half jaar dit voor elkaar krijgen.
  Pc kan je voor zulke verschillen 10x je grafische kaart upgrade

 • ''Ga eerst een een ps4 kopen en een 4K tv met HDR ondersteuning en bekijk horizon is zou ik zeggen… ''  Nee.  ''Durf me hand voor in het vuur te steken dat jij 4 jaar geleden op je pctje zulke beelden echt niet op het scherm toverde.''  Ik leg m'n lul er langs dat het wel zo is.  ''Btw dit soort games speel je ook niet op een pc komen daar nooit voor uit! ''  Far Cry / Tomb Raider etc dat soort games komen gewoon op de PC uit hoor. Misschien wat minder goed dan Horizon maar voor mij de moeite niet om een PS4 aan te schaffen zoals ik geen switch aanschaf voor zelda.  ''Ik vind dit idd behoorlijk bijzonder ja een console van destijds 400 euro na 3 en half jaar dit voor elkaar krijgen. ''  Ik zeg ook niet dat het niet knap is, echter is het nou ook weer niet zo spectaculair als jij doet voorkomen.. zoals hierboven aangegeven zijn de mooiste videos gewoon replays i.p.v. echte gameplay een soort van CGI zeg maar.  ''Pc kan je voor zulke verschillen 10x je grafische kaart upgrade''
  Je moet wel even aangeven wat voor verschillen je bedoelt? Zoals altijd een PC is duurder bij aanschaf echter doe je met de meeste componenten veel langer dan een gemiddelde console en hoef je dus niet elke generatie alles opnieuw te kopen. Ook zijn de games bijna altijd de helft goedkoper dan op een console dus afhankelijk van je hoevel games je koopt is dat ook nog erg voordelig.  Je mag de PS4 best leuk vinden en ik vind de PC leuk maar ga a.u.b. geen onzin uitspuwen. • dus 4 jaar geleden een mooiere game op je pc dan horizon op ps4 pro? welke game? En welke pc had je 4 jaar geleden?

 • Waarom staat mijn PS4 stof te happen terwijl ik beide heb, een pc en ps4?

 • Speel je geen games als horizon, nioh, nier en yakuza? Verkoop hem dan ofzo en koop er pc games voor.

 • Mijn PS4, One en PC staan ook stof te happen. Maar dat komt eerder doordat ik lui ben en geen zin heb om schoon te maken….

 • Het is nog vroeg voor de stukjesschrijver? :)

 • Echt schandalig hoe slecht de redactie is geworden op IG, om te janken gewoon. Toegegeven dat Nederlands niet mijn sterkte punt is echter verdien ik m'n brood er ook niet mee dus voel ik me stukken minder schuldig.

 • Ben ik de enige die schrikt van het verschrikkelijk slechte geluid? GT5 leek dat nog zelfs beter te doen..

 • Geen idee, Ik vond met name het geluid van de m6 GTR redelijkwijs de praktijk benaderen. Zeker de incar geluiden die er beperkt (seconde of 15 van de 8 minuten) te horen zijn. Voorheen waren de geluiden ook altijd mijn grote zorg bij de GT games.

 • weet niet wat jij verwacht qua geluid hoor maar je kan een auto niet anders laten klinken dan dat die in werkelijkheid klink. of is het gewoon van ouds Gran Turismo bashen ?

 • GT 5 en 6 hoe fantastisch ze ook zijn, qua geluid zijn ze voorbijgestreefd en zeker met race sims als assetto corsa,project cars moeten ze wel beter kunnen, maar na het zien van andere streams van mensen die al de beta aan het streamen zijn, het geluid?? Het is beter dan gt 6 maar nog altijd van mindere kwaliteit vergeleken met de concurrentie,dit is waar ze 3 jaar aan hebben gewerkt???
  project cars 2 is de game die gt sport had moeten zijn imo, vergeleken met wat zij bieden voor een kleine studio,en dan pak ik enkel het geluid als detail,iets waarvan gt sport dat op zijn minst had moeten hebben of moeten benaderen,en zelfs afgaande op beta gameplay streams is het ondermaats ten opzichte van de rest!!
  Ik hoop voor hun op verbetering maar als het dit jaar moet uitkomen voor de feestdagen,denk niet dat ze veel tijd hebben om dat nog te voorzien van betere praktijk sounds met wat er nu is afgaande op de beta!!

 • als je een race game wilt waar je weg geblazen word door het geluid dan moet je eens RaceRoom Racing Experience. proberen der is geen enkele race game naar mij weten die daar maar bij in de buurt komt.

 • @undersepter heb naast een ps4 godzijdank ook een pc met idd raceroom,project cars,assetto corsa en nu ik dit bericht tik kijk ik naar een stream met daarin een ford mustang,het geluid als je bedenkt dat ze mike caviezel hebben aangetrokken van turn 10,jawel diezelfde die de forza games maakt,ik vraag me af wat hebben ze gedaan in die 3 jaar dat gt sport in ontwikkeling is?? om nog maar te zwijgen over een sponsor deal met een horloge merk???? een of andere concept auto gemaakt als eerbetoon aan fittipaldi???? ik weet dan toevallig wie het is maar das omdat ik wat ouder ben,los daarvan ik vind ze hadden hun prioriteiten elders moeten richten op bv het oppikken van de licentie om porsche eindelijk eens erin te hebben,het geluid,tja ik ben bang dat dit het is als het zo blijft in de beta,dynamische weersomstandigheden waarbij ook geluid een rol speelt dat heeft project cars 2 mooi voor mekaar,ik zeg je dit als fan eerste uur van gt,dit zal de eerste zijn die ik koop uit de budget bak met als boodschap aan polyphony digital,doe beter je best met gt want mijn geld,ik spendeer het liever aan project cars 2 die de game is die gt sport had moeten zijn!!

 • Ik zou weleens de verschillen willen horen met de andere games of zelfs met de echte auto's. Incar klinkt altijd anders dan vanuit buiten.  Heb je een voorbeeld wat hier niet klopt dan?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren