1. Filmmaker start crowdfunding-campagne voor Tony Hawk-documentaire

Filmmaker start crowdfunding-campagne voor Tony Hawk-documentaire

Filmmaker en ex-producent van een aantal Tony Hawk's Pro Skater-titels Ralph D'Amato is een campagne gestart om documentaire te filmen over de Tony Hawk's Pro Skater-reeks

De documentaire heeft als titel 'Pretending I'm a Superman' en bevat naast de ervaringen van de filmmaker, Ralph D'Amato, met het produceren van de games ook de ervaringen van Tony Hawk.
In de documentaire worden verschillende aspecten van de Tony Hawk-reeks behandeld.

Het project heeft tot nu toe ruim 8.000 dollar opgebracht en heeft nog 25 dagen te gaan om het doel van 75.000 dollar te behalen. Ook als het beoogde doel niet behaald wordt, zal het project met het opgebrachte budget geproduceerd worden.

De Tony Hawk-reeks is binnen zestien jaar ruim dertig miljoen keer verkocht en bestaat inmiddels uit 18 games. Bekijk de trailer voor de documentaire hieronder.

Dit artikel delen

Over de auteur

Brian Artiles Govita Hardcore Bioshock-fan en vindt de Xbox 360 de beste console ooit.

Reacties

  • Icebears4ever :P

  • Daar is een flink budget voor nodig zeg. Ik zie een thps docu wel zitten, de gamereeks heeft veel invloed op mij gehad, waaronder de ontwikkeling van mijn muzieksmaak. Ik hoop muziek goed de aandacht krijgt in de documentaire. Met de titel pretending I'm a superman naar het nummer Superman van Goldfinger lijkt dat wel goed te komen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren