1. Aankomende Overwatch-patch vermindert aantal gelijke spelen

Aankomende Overwatch-patch vermindert aantal gelijke spelen

De nieuwe patch in Overwatch vermindert onder andere het aantal potjes dat eindigt in gelijkspel in Competitive Play. Andere veranderingen zijn het toevoegen van een omschrijving van de heroes en hun skins in de Hero Gallery en een aantal verbeteringen voor Lucio.

Blizzard kreeg de afgelopen tijd kritiek op het feit dat veel wedstrijden in Competitive Play eindigen in gelijkspel. Om dit te veranderen introduceert Overwatch een systeem dat lijkt op de Escort-modus, waarbij wordt bijgehouden welk team de payload het verst heeft verplaatst.

Bij het veroveren van objectives houdt een systeem nu bij welk team het grootste deel heeft veroverd, waarna een winnaar wordt gekozen bij een gelijk aantal captures.

Ook wordt Lucio op een aantal punten effectiever gemaakt en is er in de Hero Gallery nu een achtergrondverhaal over alle heroes en hun skins te vinden. Verder wordt de map Eichenwalde iets aangepast, door een nieuwe route naar een capture point toe te voegen.

Op dit moment is de nieuwe patch op de pc beschikbaar in de Public Test Realm. Kijk hier voor de volledige veranderingen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Wordt onderhand tijd dat de patch voor bastion op consoles komt (als het goed is morgen). Bastion verziekt het spel nu gewoon heel erg, zeker als je maps als Temple of Anubis hebt waarbij de tegenstander mercy, bastion, Reinhard and Symmetra gebruiken.

 • Hahaha ja Bastion bij defense is OP. Zelf bij attack zetten teams bastion nu in omdat hij zo goed is.
  Het is niet leuk meer. • Nee klopt, en als ik Sombra kies om hem te counteren dan gaan mensen roepen dat ik de game "throw". Terwijl ik 9/10x gewoon bastion kan slopen dan.

 • Leg eens uit wat je bedoelt met dat je de game "throw" ?  Ik ben zelf ook geen fan van Sombra. Het is de slechtste offensive hero, maar het is wel een manier om Bastion te counteren.

 • Leg eens uit wat je bedoelt met dat je de game "throw" ?  Ik ben zelf ook geen fan van Sombra. Het is de slechtste offensive hero, maar inderdaad wel een manier om Bastion te counteren.

 • dat ie bewust de game wilt verliezen.

 • Aha thanks.

 • Dat ja, mensen gaan dan widowmaker en hanzo kiezen en helemaal niks doen alleen omdat ik Sombra kies.

 • die aanpassing aan lucio komt ook vandaag?

 • Geen idee:p

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren