1. Update: Frank West in zombievorm in Dead Rising 4-uitbreiding Frank Rising

Update: Frank West in zombievorm in Dead Rising 4-uitbreiding Frank Rising

Update: De uitbreiding Frank Rising is nu beschikbaar op Xbox Live. De uitbreiding kost 7,99 en is voor spelers met de season pass gratis te downloaden. Capcom heeft speciaal voor de uitbreiding een trailer uitgebracht. Deze is hieronder te bekijken.

Origineel bericht:
Dead Rising 4 krijgt dlc in de vorm van Frank Rising, waarin hoofdpersonage Frank West een zombie is geworden.

De infectie in Frank heeft het van hem gewonnen en hij is een zombie geworden. Hij zoekt nog wel naar een medicijn, maar ondertussen heeft hij een zombievorm met nieuwe mogelijkheden. Hij moet echter wel blijven eten om in 'leven' te blijven. Omdat Frank een zombie is keert de timer weer terug voor het tijdig oplossen van missies.

Frank Rising verschijnt op 4 april op Xbox One en Windows 10. Op Steam komt de uitbreiding op 11 april. De dlc is onderdeel van de seizoenspas van de game.

Tevens onderdeel van de seizoenspas, maar nog zonder releasedatum, is Super Ultra Dead Rising 4 Mini Golf. Deze minigame in en rondom de Willamette Mall laat spelers golfen. Er kunnen zelfs nieuwe golfclubs, ballen en kledij worden ontgrendeld en er kan tot en met vier personen worden gespeeld in een online multiplayermodus.

Beide uitbreidingen kunnen ook los voor 10 euro worden gekocht.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Deze game is niet slecht maar wel zo saai en binnen de lijntjes dat het mij geen moment wist te vermaken, Misschien was ie dan toch wel slecht.

  • Qdead Rising 1, never forget

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren