1. Uncharted: The Lost Legacy bevat geen Nathan Drake

Uncharted: The Lost Legacy bevat geen Nathan Drake

The Lost Legacy, de aankomende uitbreiding van Uncharted 4, bevat geen Nathan Drake. Drake schitterde in de hoofdrol in alle Uncharted-games tot nu toe.

Volgens schrijver Josh Scherr overwoog ontwikkelaar Naughty Dog wel om Nathan een rolletje te geven in de uitbreiding die ergens later dit jaar moet verschijnen, maar ging dit uiteindelijk niet door.

"We hadden een aantal ideeën, waaronder Nate als secundair personage", zo vertelt hij. "Maar alles voelde zo oppervlakkig omdat zijn verhaal al afgerond wordt in Uncharted 4." In plaats daarvan draait The Lost Legacy om personages Chloe en Nadine.

Wat Nathan Drake dan wel aan het doen is tijdens de uitbreiding? "Drake is waarschijnlijk Crash Bandicoot aan het spelen terwijl Chloe en Nadine op avontuur zijn", grapt Scherr. In Uncharted 4 kunnen spelers kort aan de slag met de klassieke platformer, die jaren geleden ook is ontwikkeld door Naughty Dog.

Volgens de ontwikkelaar bevat The Lost Legacy het grootste Uncharted-level ooit. Een precieze releasedatum voor de standalone PS4-uitbreiding is nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Logisch toch, had iemand anders verwacht?

  • Nee maar wel jammer. Chloe vind ik echt geen leuk personage.

  • Ik vond dory ook geen goed personage in finding nemo. En toch vond ik finding dory een leuke film (tegen mijn verwachtingen in) :)

  • Eens moet het een keertje over zijn Mhj.

  • Ahh geen you gonna miss that ass jokes meer

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren