1. Cheetah valt aan in Injustice 2 - Trailer

Cheetah valt aan in Injustice 2 - Trailer

Het personage Cheetah wordt uitgelicht in deze nieuwe trailer van Injustice 2.

Cheetah is onderdeel van het Wonder Woman-universum en één van haar grootste vijanden. Hoewel al bekend was dat Cheetah in het vervolg op de vechtgame zou zitten, geeft onderstaande trailer een uitgebreide blik op het personage.

Injustice 2 is vanaf 16 mei verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Xbox One en draait om personages uit het DC Comics-universum die elkaar tot moes slaan.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • 'Cheetah is onderdeel van het Wonder Woman-universum en één van haar grootste vijanden.'    zin klopt niet

  • Misschien is het nog vroeg voor mij maar wat is er precies foutief aan die zin?

  • Denk dat je gelijk hebt, zin klopt wel echter vind ik hem niet lekker bekken. Zelf zou ik er ''en is één van haar grootste vijanden'' van maken. Maar het is inderdaad niet perse fout.    Bij deze mijn excuses.

  • Oh het maakt mij verder niet uit, zie vaak genoeg foutjes voorbijkomen hoor (en zal ze zelf ook wel eens maken in reacties). Zolang ze hier geen is & eens doorelkaar halen blijft het niveau iig redelijk gewaarborgd! :)

  • Vind dit niet een heel tof character als ik het zo zie

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren