1. Digimon Story: Cyber Sleuth Hacker's Memory komt naar PS4 en Vita

Digimon Story: Cyber Sleuth Hacker's Memory komt naar PS4 en Vita

Bandai Namco heeft een nieuwe Digimon-game aangekondigd, genaamd Digimon Story: Cyber Sleuth Hacker's Memory. De game komt volgend voorjaar fysiek en digitaal uit voor PlayStation 4 en digitaal voor PlayStation Vita.

De game draait om hoofdpersoon Keisuke Amazawa, die in de Digital World zijn onschuld probeert te bewijzen voor een misdaad waarvan hij beschuldigd wordt.

De game bevat een aantal dezelfde maps als Digimon Story: Cyber Sleuth, maar voegt daar dertig nieuwe aan toe. Ook bevat de rpg meer dan driehonderd verschillende Digimon om te trainen, met vele verschillende vaardigheden en combo's. Alleen de Japanse voice-overs met Engelse of Duitse ondertiteling worden beschikbaar gesteld in Europa.

Recent kwam Digimon World: Next Order uit voor de PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Digimon? Is 't 1999?

  • Kan je ook vragen aan pokemon dan he :P

  • Dit is alweer de 3e Digimon game voor de PS4, dus nee

  • @DrakeDrago, klopt zekers, al zie je daar nog best veel van op tv en in de winkels, word on the street enzo, Digimon is me sinds 2001 totaal ontvallen al zou ik het ook prima geloven als dat ook nog doorloopt.

  • Digimon, die anime was qua verhaallijn zoveel beter dan Pokémon. Wat een epische shit was dat, vrij volwassen in bepaalde aspecten ook.

  • Yes!!! Vond deel 1 geweldig!!!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren