1. Bioware brengt patch uit voor pc-versie Mass Effect: Andromeda

Bioware brengt patch uit voor pc-versie Mass Effect: Andromeda

Mass Effect: Andromeda heeft op de pc al een patch ontvangen, waarmee verschillende problemen worden opgelost.

EA heeft een supportpagina opgericht die is toegewijd aan de problemen die spelers ondervinden in Mass Effect: Andromeda. Veel spelers krijgen een zwart scherm te zien bij het opstarten van de game of hebben last van crashes wanneer de Corsair Utility Engine wordt gebruikt.

Ook zijn er problemen met het geluid tijdens het spelen van de multiplayer. Spelers kunnen bijvoorbeeld niet horen waar vijanden vandaan komen tijdens een match.

De PlayStation 4-versie heeft inmiddels al een patch gekregen. De Xbox One-versie ontvangt deze op 22 maart, een dag voor de release in Europa. Wat deze patches precies oplossen is nog niet bekendgemaakt.

Mass Effect: Andromeda komt donderdag uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De recensie verschijnt binnenkort op InsideGamer.nl

Dit artikel delen

Over de auteur

Brian Artiles Govita Hardcore Bioshock-fan en vindt de Xbox 360 de beste console ooit.

Reacties

 • Klinkt als een broken ass game.

 • klopt zit vol met bugs, zo is je character ook plots verdwenen tijdens het rennen etc.

 • Ik wacht iedergeval met kopen na de hele versie gespeeld te hebben op origin acces.. Teveel bugs en vreselijke facial animaties.. belachelijk

 • De game lijkt me geweldig maar ik ging stuk op die animaties, wat verschrikkelijk slecht ziet dat eruit. Ik wacht nog wel even met aanschaffen!

 • Het technisch aspect en de animatie's zijn inderdaad ondermaats, het is inderdaad een goed idee om te wachten tot na een paar patches. Zelf heb ik al rond de 9 uur in de game zitten en kan bevestigen dat deze probleem aanwezig zijn. Verder dan dat is de game tot nu toe zeer in de smaak gevallen bij mij.

 • Wat raider007 zegt. Ondanks de animaties en sommige slechte keuzes (zoals "verkennen"/scannen van planeten) vermaak ik me prima met de game.

 • https://www.youtube.com/watch?v=uOmEw…  Dit is toch best wel grappig ;)

 • Weer een Ubisoft game of niet Grohe?

 • Hoewel ik mij tot nu toe zeer vermaakt heb met de game ( +/- 9 uur). Ik gaa ik niet liegen, de game is ontzettend slecht geoptimaliseerd voor de PC. Ik draai zelf een system bestaande uit dit: i7 4770k / GTX 960 4GB / 16GB RAM (dit is wat het meeste er toe doet). En de performance gaat van 28 fps tot ongeveer 59 fps op high (die 59 fps is heeeeel zeldzaam). Geen constante performance what so ever. En dat terwijl ik Battlefield 1 (wat de zelfde engine is) als ik het mij goed herinner constant tegen de 50 - 60 fps zet met een mix van high en ultra settings op 1080p. + de facial animations en character models zijn echt ondermaats op sommige momenten. Op het technisch aspect is de game echt heel erg aan verbetering toe, performance aside is de game wel zeker het spelen waard. Maar op het moment zeg ik: wacht tot na een paar patches.

 • Zelfde engine maar het ligt er wel heel erg aan wat ze er allemaal in stoppen wat grafische kracht verijst.

 • Klopt zeker, maar dat vervalt eigenlijk door het feit dat de game er bij lange na niet zo goed uitziet als BF1. En omdat de performance echt all over the place is en totaal niet constant.

 • Ik heb gister een preview/quick look gekeken van giant bomb waar de game op een PS4Pro gespeeld werd en ook daar zag je extreem veel texture popin en zelfs teleporting personages. Lijkt er meer op dat deze game technisch niet goed in elkaar zit onafhankelijk van platform.

 • Als de game pas donderdag uit komt, hoe kunnen zoveel mensen 'm dan al spelen? Doen ze nog steeds aan die pre-order early releases?

 • EA acces abonnement.

 • EA acces. geeft je 10 uur speel tijd + ik heb daarvoor bij een pre launch party de game ook gespeeld met ik quote: Bazen systemen. En ook daar waren performance issues met framerate etc

 • Ah cool, wist niet dat je daarmee van te voren al met een game aan de slag kon :)

 • Ik heb mijn Switch Pre-order en Zelda laten vallen voor deze game, dus ik ga 'm zeker halen donderdag, glitchy of niet..

 • Goed verhaal gaat boven een mooie game bij mijn. Als ze mass effect 1 kwaliteit game uitbrengen met een goed verhaal koop ik het als nog. Wat ik wel raar vind is het verhaal dat je geen blank personage kan maken wat ik wel schandalig vind. Zkkr met een openlijke racist voor witte mensen die aan de game werkt is het verdacht. Veel gehoord over de animaties maar ook gehoord dat het allemaal wel mee valt van echte fans. Dus er zit maar een ding op en dat is het gewoon zelf spelen en een oordeel er over te hebben. Heb er zin in!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren