1. Mooie beelden van bèta Gran Turismo Sport - Gameplay

Mooie beelden van bèta Gran Turismo Sport - Gameplay

Er zijn weer gameplaybeelden online gezet van de gesloten bèta van Gran Turismo Sport. Die beelden zijn hieronder te zien.

In dit geval komt de gameplay van YouTuber Shirrako. Hij nam beelden van de game op in een 1080p resolutie en 60 frames per seconde. In de beelden is de Schulze Motorsport Nissan GT-R Nismo GT3 te zien op de BRands Hatch.

Elke dag worden er in de gesloten bèta diverse wagens en parkoersen gewisseld om uit te proberen. Mensen die zijn uitgekozen voor de bèta kunnen ook het nieuwe Driver Profile-systeem uitproberen. Hiermee wordt het gedrag van spelers bijgehouden en bevat een score voor hoe goed men presteert.

Ergens later dit jaar moet de nieuwe Gran Turismo op PlayStation 4 verschijnen. Er is nog geen specifieke releasedatum aangekondigd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Is dit op een PS4 of PS4pro?

 • Is dit op een PS4 of PS4pro?

 • Is dit op een PS4 of PS4Pro?

 • Lijkt me PS4, al kan het gespeeld zijn op PS4 pro. Wat ik bedoel, ik kan me haast niet voorstellen dat er al geoptimaliseerd is met verbeterde gfx voor de pro. Heb daar nog niks van vernomen iig. Voor nu ziet het er wel aardig uit. Zal uiteindelijk wel fraaie game zijn verwacht ik.

 • Kijk heel erg uit naar deze game, GT5 nog steeds aan het spelen, weliswaar offline om alle challenges te halen.

 • Dat geluid…. iew…

 • Prachtige trailers, waardeloze ingame footage. Vergelijk de start van de race met een game als Driveclub, een wereld van verschil. Het lijken wel stofzuigers weer..

 • Vind ik dus ook! Ik snap die fetisj niet van mensen die geilen op motorgeluiden.

 • Heb je überhaupt wel ooit een Skyline of GTR gehoord? Je kan het moeilijk anders maken dan dat het is.

 • Iedere dag zowat mijn baas rijd een GTR, en die klink zeker niet zoals op het filmpje hier.

 • Dan moet hij even zijn kleppen na laten kijken. :P

 • De nismo GT GT3 variant klinkt ook wel iets anders dan een straat GTR en ook anders dan hier in Gran Turismo. GT3 in actie: https://www.youtube.com/watch?v=3Erap…  Persoonlijk hoor ik liever de straat gtr. Heb zelf het idee dat het wel gaat goedkomen qua geluid deze keer al vind ik het in dit voorbeeld met de GTR GT3 iets minder geslaagd.  normale GTR R35 klinkt ook niet heel vergelijkbaar met de gran turismo versie van de GTR Gt3 maar dat klopt ook wel. De normale GTR R35 https://www.youtube.com/watch?v=Z6BCo… zullen ze vast beter benaderen bij launch wanneer we daar beelden en geluiden van zien/horen. • En toch blijf ik het zeggen,vergeleken met project cars,assetto cars,blijft het geluidtechnisch gewoon achter,het viel me op als de auto's dicht op elkaar rijden,je hoort een monotoon geluid waarbij de genoemde sims ,pc en assetto, je duidelijk verschillende auto's hoort,na het zien van vergelijkbare races,dus ook op brands hatch in de andere titels,het loopt ver achter op de rest,zelfs driveclub doet het op het geluid front beter.

 • Juist dat wat raikox aangeeft. Geluid is project cars en assetto corse (vooral als al aan het rijden bent) een stuk beter.  Voor mij is het geluid een belangrijk deel van de beleving van zo'n spel, ik hoop dus dat in het uiteindelijke spel goed gaat komen.

 • Niet echt bijzonder, op de PC bijvoorbeeld ziet Grid Autosport er ook zo uit. En project Cars is er helemaal een mooie game bij.

 • Bedenk dan dat ze hier al 3+ jaar aan hebben gewerkt,in full hd op de ps4 gemaakt,en zo geupscaled naar 4k voor de ps4 pro,hoe meer ik zie en hoor van gt sport,hoe meer en meer het gevoel zegt dat project cars 2 met al dat moois wat zij gaan bieden,de racesim is die gt sport had moeten zijn,zeker op het geluid front,daar is de rest met kop en schouders zoals assetto en zeker project cars 2 voorbijgestreefd aan gt sport,het is nu maart 2017,ik geloof niet dat het ineens betere sound samples gaat krijgen,de tijd dringt om het af te ronden.

 • Leuk verhaal, maar GT Sport is nog niet uit dus je kan nog niet spreken dat het geluid al kut is. Van wat ik lees op Neogaf is het geluid een heel stuk beter dan hiervoor.  Trouwens ooit gehoord van placeholders? Implementatie van veel elementen gebeuren pas in de laatste ontwikkel maanden, zoals optimalisaties.

 • @snake met alle respect als jij al vanaf april 2015 sound designer mike caviezel van forza op je loonlijst hebt dan mag dit geen placeholder materiaal zijn,dit is gewoon nog steeds ondermaats vergeleken met de rest,aan mij kan je het niet verkopen, daarom als gt sport uitkomt haal ik het wel als budget titel voor 2 tientjes uit de bak met als boodschap beter je best doen pd,volgende keer beter!! overigens die beta na het zien van de streams wil ik het best proberen maar mezelf kennende in de wetenschap wat ik ga zien zeg ik op mijn beurt: en daar hebben ze nou drie plus jaar aan gewerkt??? vergeleken met project cars 2 had ik wel meer verwacht!!

 • Je zegt het al zelf, vanaf april 2015. Vanaf dat moment heb je nog niet alle sound opgenomen, laat staan dat het allemaal is geïmplementeerd. Je bent al erg bevooroordeeld, dus vraag me af waarom je hem dan toch nog wilt spelen? PC2 is gewoon een doorontwikkeling van deel 1, of dacht je dat dit een geheel nieuw spel was? Ze hadden het net zo goed als content pack uit kunnen brengen, maar brengen het uit als een PC2. Misschien zijn de budgetten ook wel minder groot voor GT Sport omdat het al minder lang in ontwikkeling is dan normale GT's. Ik speel niet zoveel race games om alles telkens te vergelijken, maar men kan ook doordraven door maar 1 of 2 filmpjes te kijken. Misschien moet je ook even naar de reacties van mensen kijken die de beta al hebben.

 • Ben ik de enige die een beetje een nostalgisch gevoel krijg van die aftelgeluidjes vlak voor de start?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren