1. Atlus kondigt Japanse 3DS-remake Radiant Historia aan

Atlus kondigt Japanse 3DS-remake Radiant Historia aan

Ontwikkelaar Atlus heeft deze week in het Japanse tijdschrift Famitsu de remake Radiant Historia: Perfect Chronology aangekondigd voor de 3DS. De game komt verschijnt vooralsnog alleen in Japan.

In 2011 bracht Atlus, bekend van onder andere de Persona- en Shin Megami Tensei-series, de rpg Radiant Historia naar de DS in Japan. De game heeft veel weg van de geprezen SNES-klassieker Chrono Trigger en Final Fantasy Tactics en draait om tijdreizen en turn-based gevechten.

De remake wordt gemaakt door ontwikkelaars van onder andere Etrian Odyssey en Shin Megami Tensei en zal op 29 juni in Japan verschijnen. Op dit moment is het nog niet duidelijk of Radiant Historia: Perfect Chronology ook naar het Westen komt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Was destijds een erg vette game op de Nintendo DS. Nadeel van de game was dat hij vrij laat in het DS-tijdperk kwam waardoor veel mensen hem hebben laten liggen, omdat de 3DS om de hoek stond. Een aanrader voor iedereen die van een goede oldskool JRPG houdt met een soort van timetravelsysteem a la Chrono Trigger!

  • Ik hoop zo erg op een Westerse release. Dit is een van mijn favoriete DS titels.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren