1. Fallout 4 VR speelbaar op E3 2017

Fallout 4 VR speelbaar op E3 2017

Het hoofd van de marketing bij Bethesda, Pete Hines, heeft bevestigd dat Fallout 4 VR speelbaar is op de E3. Hij zegt zeer lovende woorden te hebben gehoord van game director Todd Howard.

Hines zegt dat Todd Howard vertelde dat "Fallout 4 VR het meest geweldige is wat hij ooit heeft gezien." Verder zegt hij: "Het is niet voor te stellen hoe het is om in virtual reality te spelen en hoe realistisch het eruit als je rondkijkt. Het gaat mensen wegblazen. Het is het gekste wat je ooit hebt gezien."

Wel zegt Pete Hines dat hij denkt dat vr de huidige manier van gamen niet zal vervangen. Volgens hem zal de markt zeker groeien, maar hij vindt "het idee om een vr-bril op te zetten en iedereen buiten te sluiten" maar niets.

Fallout 4 verscheen eind 2015 voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. Fallout 4 VR zal op een nog onbekende datum naar de HTC Vive komen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Dit zou dus een reden voor mij zijn om PSVR bril te kopen maar kan iemand mij vertellen of dit gewoon een mod 'voor de leuk' is, of dat dit ook commercieel verkocht gaat worden, en op welke platformen? (Behalve HTC vive).

 • ''Dit zou dus een reden voor mij zijn om PSVR bril te kopen ''
  Voor een vive game?  ''maar kan iemand mij vertellen of dit gewoon een mod 'voor de leuk' is, of dat dit ook commercieel verkocht gaat worden, en op welke platformen? (Behalve HTC vive).''
  Is nog niet bekend waarschijnlijk gaan ze dit bekend maken op de E3 en tot nu toe is er niets bekend over een oculus/psvr release bekend, echter zou de oculus ook prima moeten werken met steamvr gezien Valve geen restricties oplegt.

 • Ben benieuwd !
  Hopelijk dit jaar release date :P

 • Waar ik benieuwd naar ben hoe ze de movement hebben opgelost dat is tot nu toe nog het grootste probleem van VR

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren