1. Microsoft kondigt nieuwe Tech Series-controllers aan

Microsoft kondigt nieuwe Tech Series-controllers aan

Microsoft heeft de nieuwe Tech Series-controllers aangekondigd. De Recon Tech Special Edition is de eerste controller in de nieuwe lijn en heeft een militair design.

Microsoft zegt dat de Recon Tech is geïnspireerd door militaire gevechtskleding en ander sciencefictionmateriaal. Vergeleken met de standaard Xbox One-controller heeft het een verbeterde rubberen grip met diamantpatroon aan de binnenkant en twee keer meer draadloos bereik. Ook is het design anders en hebben alle knoppen een zwarte kleur.

Daarnaast bevat de controller een nieuwe bluetooth-technologie om draadloze besturing van Windows 10-apparaten en de Samsung Gear VR mogelijk te maken. De Recon Tech Special Edition is vanaf 25 april wereldwijd verkrijgbaar voor een adviesprijs van 69,99 euro.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • We hebben straks meer controllers dan games die we er mee kunnen spelen…

 • haha die gekleurde stipjes tussen de knoppen. Snap dat ze xbox spelers niet heel hoog inschatten maar je kan ook overdrijven xD

 • Het zou natuurlijk ook gewoon design kunnen zijn. Al begrijp ik dat je de kans (als fanboy) om een veeg aan de aanhangers van een concurrerend apparaat te kunnen geven, niet mag laten liggen…

 • Haha +1 Xevulutionx

 • Nice design juist idd. Zijn ze bij de matige controller met de grote gum van Sony niet gewend, dus begrijpelijk dat hem dat niet opvalt.

 • nou ik heb die pro-controller voor de ps4 gehaald… wat is dat een kut ding, of het is gigantisch wennen, maar ik ben gelijk weer terug naar standaard ps4 controller gegaan.  zegt natuurlijk niets over deze controllers.

 • Ik heb ook de Pro controller en het was wennen in het begin maar pas geleden had ik de normale in mijn handen en dacht dat het een PS3 controller was. Zou niet meer terug willen naar de normale en het draad neem ik maar voor lief.

 • ik kan er niet aan wennen, het pookje, de bumpers, ik zit er steeds net naast en dat is bij competitive overwatch gewoon niet handig.

 • Wat is het verschil dan? ik dacht dat het alleen maar . de lightbar was die is veranderd.

 • jij bedoeld de standaard controller die bij de sp4 PRO word geleverd. daar is alleen de lichtbalk anders idd.  wij (of ik iig) heb(ben) het over de nacon revolution controller.

 • Heel erg vet!

 • Vette controller!
  Er zijn nondeju veel verschillende controllers voor de X1, haha!

 • Ehhhhh….waar zijn nu alle klachten over de prijs???
  Bij de Pro controller voor de Switch zit iedereen te klagen over de prijs. Dit is dezelfde prijs, maar zie nog geen geklaag…

 • Denk dat het verschil daar vooral in de adviesprijs en verkoopprijs zit. Heb bijvoorbeeld in december nog een One S controller gehaald voor 20 euro. Deze zal ook wel flink in prijs droppen. Iets wat minder snel bij Nintendo hardware gebeurt.

 • @Exalian, wat een domme opmerking weer… Deze controller is een 'special edition'' alhoewel ik het met je eens ben dat hij de advies prijs niet waard is. Echter is hij nog steeds goedkoper dan de nintendo controller en hebben ze naast het uiterlijk ook een aantal functionaliteiten toegevoegd. Desalniettemin de reguliere xbox one controller zijn nog steeds te koop voor 45 euro bijna de helft van een switch controller.

 • In de Switch Pro controller zit ook weer veel meer tech dan deze "special edition".
  Je kan andere controllers er bij halen wat je wilt, maar het gaat nu op DEZE controller. En ik verwacht ook enkel bij DEZE controller geklaag van mensen. Ik kan nu ook wel zeggen dat een Xbox/PS4/Switch duur is, omdat ik voor €60,- een NES Mini kan kopen met 30 games.

 • ''In de Switch Pro controller zit ook weer veel meer tech dan deze "special edition".
  Je kan andere controllers er bij halen wat je wilt, maar het gaat nu op DEZE controller. En ik verwacht ook enkel bij DEZE controller geklaag van mensen. ''  Zoals ik al aangaf is deze controller wat mij betreft ook veel te duur. Echter betaal je hier voor een stukje design(uiterlijk) +Daarnaast bevat de controller een nieuwe bluetooth-technologie om draadloze besturing van Windows 10-apparaten en de Samsung Gear VR mogelijk te maken en een rubber laagje op de achterkant voor grip. Dat zou de prijs op max €50-55 moeten brengen imho.  De Switch Pro controller heeft echter maar één extra feature in vergelijking met een standaard Xbox one controller van €45 en dat is de ingebouwde NFC chip, helaas kost een NFC chip geen €24 maar iets van €0,05. Dus waar haal je dat extra bedrag dan vandaan welke extra' s / technieken zitten er in de switch pro controller wat die prijs van €70 rechtvaardigd? Juist! helemaal geen zoals de extra's van de controller uit dit nieuwsbericht diezelfde prijs ook niet rechtvaardigen.

 • Je vergeet wel ff dat je een batterypack nodig hebt van 20eu.
  Kortom deze controller kost 90 euro om het überhaupt te kunnen vergelijken met een standaard ps4 of Switch controller met NF en HDrumble  In dat opzicht is Microsoft veel duurder en technisch minder.  Dat gezegd hebbende vind ik deze controller erg mooi.

 • Ik wist niet dat Xbox de HD Rumble al had overgenomen? Houd op met dat slap geouwehoer steeds van je Extace. Dat gebash steeds van je, hoe is het om pessimist te zijn?

 • Qua prijs heeft Ramirez gewoon een punt en qua functionaliteit(en) heeft JoVo een punt.
  M.b.t. Ninty is Extace niet de meest positieve persoon, haha.  Dat gezegd hebbende; Deze controller is qua design echt super dik!
  Is zou zoiets graag als Pro Controller voor de Switch willen hebben. :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren