1. Update: Overwatch-heldin Orisa nu beschikbaar in Competitive Play

Update: Overwatch-heldin Orisa nu beschikbaar in Competitive Play

Update: Blizzard heeft vandaag via Twitter bekendgemaakt dat Orisa is toegevoegd aan de Competitive Play-modus. De heldin was eerst nog niet beschikbaar om spelers te laten wennen zonder voor een hogere rang te laten spelen.

Origineel bericht: Overwatch heeft een nieuwe update gekregen, die de nieuwe hero Orisa toevoegd aan de game. De update is vooralsnog alleen verschenen voor PlayStation 4 en Xbox One-bezitters. In februari werd er al gehint naar een nieuw personage en in maart werd Orisa onthuld. Met de toevoeging van Orisa kunnen spelers inmiddels uit zes support-personages kiezen.

Verder voegt de update kleine aanpassingen toe aan de game. Verschillende personages hebben aanpassingen gehad, een visuele bug in de Competitive Play-modus is opgelost en verschillende bugs in de Practice Range zijn aangepast.

Verder heeft Game Director Jeff Kaplan op het officiële Overwatch-forum laten weten geïnteresseerd te zijn in een map-editor voor Overwatch. Jeff Kaplan zei het volgende: "Dit staat op onze langetermijnplanning en we geloven zeker in in user-made content. Echter hebben we wel een aantal uitdagingen voor ons en zal het lang duren voordat we onze map-editor beschikbaar kunnen stellen voor het publiek."

Daarnaast heeft Jeff Kaplan bevestigd dat Overwatch-spelers in de zomer de mogelijkheid krijgen om hun Play of the Game-hoogtepunten op te kunnen slaan en te delen. Tot nu toe moeten spelers deze beelden eerst capturen.

Bekijk de lanceringstrailer van Orisa hieronder en lees hier onze review van Overwatch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Brian Artiles Govita Hardcore Bioshock-fan en vindt de Xbox 360 de beste console ooit.

Reacties

 • apart, gisteravond toch echt mee gespeeld?

 • En ze is nu nog steeds beschikbaar!

 • true.

 • Ja klopt, Oricha was gisteravond al beschikbaar

 • Ze is tof maar het is nu wel een beetje Overshield geworden met Orisa, Reinhardt en Symmetra in een team.

 • Winston heeft ook een shield Thijs

 • benieuwd hoe dat volgende week allemaal uit gaat pakken als ze live gaat in competitive… weet niet of orisa, symmetra en rein zo'n goede combi is, als je er eenmaal door bent zijn ze de sjaak denk ik.

 • Ik ben het wel met Thijs eens dat het een beetje overshield is geworden. Het was leuker geweest als ze met iets originelers waren gekomen

 • Overshield of niet, 1 Sombra Ult en ze zijn alle 3 uitgeschakeld.

 • Winston met support is een prima counter lijkt me. Leuk al die shields maar als je gewoon redelijk wat damage door de shields doet en een genji/tracer flankt in de rug dan zijn ze de Sjaak lijkt me.

 • Qua character design is dit de minste van alle heroes.

 • Het updaten van de nieuwsberichten is echt ontzettend irritant. Maak er gewoon losse berichten van… Jullie plaatsen trouwens nooit wanneer er een nieuwe hero wordt toegevoegd aan Paragon…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren