1. Android-versie Super Mario Run nu beschikbaar

Android-versie Super Mario Run nu beschikbaar

Gamers kunnen sinds gisterenavond ook op Android-toestellen aan de slag met Super Mario Run. Er is voor de iOS-versie een update uitgebracht.

De mobiele Mario-game zou oorspronkelijk pas in de loop van vandaag verschijnen, maar was woensdagavond al te downloaden. Net als de iOS-versie is Super Mario Run voor Android gratis te downloaden, maar kan dan slechts een klein gedeelte van het spel worden gespeeld. De volledige versie met alle levels kost 10 euro.

Wel is het gratis gedeelte uitgebreid. Spelers kunnen op zowel iOS als Android de eerste vier levels proberen, evenals de andere spelmodi, Toad Rally en Kingdom Builder. Daarnaast zijn vier verschillende kleuren Yoshi's als nieuwe speelbare personages toegevoegd. Ook is het makkelijker gemaakt om racetickets te verzamelen. Die zijn nodig voor het spelen van Toad-races tegen vrienden.

Het spel verscheen halverwege december al voor iOS. Nintendo stelde bij het bekendmaken van zijn meest recente financiële cijfers dat het spel op dat platform al meer dan 78 miljoen keer gedownload was. Volgens analisten heeft ruim vijf procent van de spelers de 10 euro betaald om het volledige spel te ontgrendelen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren