1. Problemen pc-versie Nier: Automata op te lossen via onofficiële fix

Problemen pc-versie Nier: Automata op te lossen via onofficiële fix

Verschillende bugs in de pc-versie van Nier: Automata zorgen problemen met de framerate en voorkomen dat de game op de optimale resolutie draait. Een patch van een Steam-gebruiker zorgt er echter voor dat de game aanzienlijk beter draait.

Verschillende bugs in de pc-versie van Nier-Automata zorgen problemen met de framerate en voorkomen dat de game op de juiste resolutie draait. Een oplossing van een Steam-gebruiker zorgt er echter voor dat de game aanzienlijk beter draait.

Gebruiker Kaldaien heeft een onofficiële fix gemaakt voor het probleem, die geïnstalleerd kan worden om de game te verbeteren. De patch verbetert de framerate en voorkomt dat de game op een lagere resolutie draait in fullscreen-modus. Hoewel er nog gewacht wordt op een officiële oplossing van ontwikkelaar Platinum Games, melden verschillende gebruikers op Reddit en Steam dat het de game aanzienlijk beter laat draaien.

Hieronder is een uitgebreide analyse van de pc-versie van Nier: Automata te zien. Daarin wordt ook de patch vergeleken met de standaardversie. De console-versie van de game kreeg op InsideGamer een 10.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Volgens de video onder het artikel is de PC versie op alle vlakken beter dan de PS4/Pro versie behalve in cutscenes die momenteel bugged zijn en voor de resolutie bug heb je dus momenteel nog deze onofficiële fix nodig maar dan werkt het ook prima.

  • Ik heb de patch geprobeerd, maar de game kent nog steeds enorme performance problemen. Ik overweeg een refund aan te vragen.

  • Ik heb een refund aangevraagd, de problemen met de game zijn voor mij te groot om verder te gaan hiermee.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren