1. Maker cosplay-attributen maakt GameCube-versie Nintendo Switch-controller

Maker cosplay-attributen maakt GameCube-versie Nintendo Switch-controller

Boss Fight Props , de maker van kostuums voor cosplayers en andere attributen, heeft een GameCube-versie van de Nintendo Switch-controller gemaakt. De Joy-Con-controllers en de grip hebben de klassieke paarse kleuren gekregen.

Hoewel de sticks niet de grijze en gele kleur hebben, zijn wel de knoppen goed overgenomen van de GameCube-controller. Hoewel de afbeeldingen lijken op renders, heeft de persoon achter de website ook een aantal foto's geplaatst van de controller in actie.

Nintendo-president Kimishima heeft eerder aangegeven dat er wellicht meer mogelijk is met het uiterlijk en de accessoires van de Nintendo Switch, vanwege het modulaire design. Hieronder zijn de afbeeldingen van de GameCube-versie van de controller te bekijken:

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Echt geweldig dit!

  • Tsja leuk maar geef mij maar gewoon ondersteuning van de echte gamecube controller

  • Hier hou ik van!

  • Dit is gaaf! Ik snap sowieso niet dat de grote uitgevers niet wat vaker dit soort nostalgische dingen doen. Volgens mij heeft Sony recent nog die PS4 met PS1 look uitgebracht, dat was tof! En Nintendo met de GBA Micro met Famicom look. Wat coverstickers uitbrengen ofzo zou al heel vet zijn!

  • Linker analoge stick grijs zoals de d-pad, rechter analoge stick geel en het was het nog meer GC geweest :P    Nu ook al heel nice.

  • Awesome! Heb nog een paarse Gameboy Advance ergens liggen :')
    Pure nostalgie!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren