Gerucht: Uitgelekte Destiny 2-poster toont releasedatum

Nieuws | -

Meerdere foto's van een poster van Destiny 2 zijn mogelijk uitgelekt. Op de afbeelding is te zien dat het vervolg van Bungie mogelijk op 8 september verschijnt.

Volgens een gebruiker op NeoGaf komt een van de foto's van de retailer Gamestop uit Italië, wat zou verklaren waarom de tekst in het Italiaans is. Een bèta wordt ook genoemd, hoewel de volledige tekst niet te lezen is. Mogelijk wordt een open bèta beschikbaar gesteld voor de release. De poster toont ook dat er mogelijk (tijdelijk) exclusieve content voor PlayStation 4-spelers wordt uitgegeven.

In de afbeelding zien we drie personages die interessante kleding en wapens tot hun beschikking hebben. Zo heeft een van de personages een shotgun die veel weg heeft van de Suros-wapens uit het eerste deel. Daarnaast lijkt het wapen van het middelste personage op die van wapenfabrikant Omolon.

Mogelijk kunnen spelers zich nu ook zonder helm buiten de Social Areas begeven, gezien alle figuren er geen op hebben. Verder is armor van de New Monarchy te zien, wat kan duiden op een terugkeer van verschillende facties in dit vervolg.

Het is een mogelijkheid dat de poster nep is, maar qua uiterlijk is de poster vergelijkbaar met eerder verschenen artwork. Voor een bevestiging van de releasedatum van 8 september en de echtheid van de afbeelding is het afwachten op een bericht van Activision en Bungie.

Destiny 2 is al officieel aangekondigd en moet in het najaar verschijnen. Meer informatie over de online shooter is nog niet bekend.


Plaats een reactie


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.