1. Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia speelbaar op Dutch Comic Con

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia speelbaar op Dutch Comic Con

De 3DS-game Fire Emblem: Shadows of Valentia is speelbaar op de Dutch Comic Con in Utrecht. Dit wordt de eerste keer dat de tactische rpg in Europa speelbaar is.

Fire Emblem: Shadows of Valentia is een volledige remake van Fire Emblem Gaiden, het tweede deel uit de serie dat oorspronkelijk alleen in Japan uitkwam voor de Famicom (NES). In de speciale Fire Emblem-presentatie in januari werd de game aangekondigd samen met de smartphonegame Fire Emblem Heroes en een nieuwe Fire Emblem-titel voor de Nintendo Switch die in 2018 moet verschijnen.

De Dutch Comic Con vindt plaats op 25 en 26 maart in de Jaarbeurs in Utrecht. Naast Fire Emblem: Shadows of Valentia kunnen bezoekers ook meerdere Switch-games spelen als Mario Kart 8 Deluxe, 1-2-Switch en Zelda: Breath of the Wild. Hiernaast zijn ook verschillende 3DS-titels beschikbaar. Beide versies van Yo-Kai Watch 2, Mario Sports Superstars en Pokémon Sun & Moon zijn aanwezig.

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia ligt vanaf 19 mei in de winkels. Kaarten voor Dutch Comic Con zijn nog te krijgen via de website.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van games met een mooi verhaal of sfeervolle wereld en groot fan van de gekheid die deze maffe industrie met zich meebrengt.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren