1. Tweede Wereldoorlog-shooter Day of Infamy officieel gelanceerd

Tweede Wereldoorlog-shooter Day of Infamy officieel gelanceerd

De Tweede Wereldoorlog-shooter Day of Infamy is officieel beschikbaar via Steam. Voorheen was de titel alleen beschikbaar als Early Access-titel.

Day of Infamy begon als een mod voor Insurgency, een tactische shooter in een moderne setting. Inmiddels is de mod uitgegroeid tot een volwaardige game. Spelers kunnen coöperatief drie gamemodi doorlopen, maar het meest gespeelde onderdeel is de competitieve multiplayer waarin 24 of 32 spelers het tegen elkaar opnemen in verschillende gametypes.

De shooter ondersteunt integratie met Steam Workshop, waarmee liefhebbers hun eigen variaties op de game kunnen maken en delen. Er zijn op dit moment al meer dan 480 mods beschikbaar via Steam.

Day of Infamy kost 19,99 euro op Steam en is speelbaar op pc, Mac en Linux. Hieronder is de lanceringstrailer van de WO2-shooter te bekijken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van games met een mooi verhaal of sfeervolle wereld en groot fan van de gekheid die deze maffe industrie met zich meebrengt.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren