Capcom gaat Capcom Fighters Network in Street Fighter 5 verbeteren

Nieuws | -

Capcom heeft plannen gemaakt om het multiplayercomponent van Street Fighter 5, Capcom Fighters Network, te gaan verbeteren.

Om de multiplayer te verbeteren gaat Capcom de Capcom Fighters Network (CFN) volledig vernieuwen. Dit houdt in dat de laadtijden en matchmaking sneller zullen verlopen. Ook gaat Capcom het 'rage quit-systeem' aanpassen.

Tijdens het zoeken naar een match wordt er rekening gehouden met het gedrag van spelers. Spelers die bijvoorbeeld frequent vroegtijdig een match verlaten zullen met soortgelijke tegenstanders in een match terechtkomen.

Daarnaast zullen spelers de mogelijkheid krijgen om vrienden toe te voegen en te volgen op CFN of spelers op een zwarte lijst te zetten. Bovendien zullen de instellingen in de Training-modus bewaard worden, zodat spelers dit niet elke keer hoeven aan te passen wanneer ze de modus opstarten.

Vanaf 28 maart tot en met 3 april zal er een bèta plaatsvinden voor CFN op de pc. Na de bèta zal Capcom nog verdere aanpassingen maken aan CFN vóór de lancering op PlayStation 4 en pc.


Plaats een reactie


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.