Update: Nieuwe afbeeldingen Call of Duty: WWII verschenen

Nieuws | -

Update 4 april: Dezelfde Reddit-gebruiker heeft twee nieuwe afbeeldingen geplaatst van artwork voor Call of Duty: WWII. Een betreft een wijdere versie van een bestaande afbeelding, maar de ander was nog niet eerder naar buiten gekomen.


Update: Zowel Eurogamer als IGN zegt bronnen te hebben die bevestigen dat Sledgehammers Call of Duty inderdaad Call of Duty: WWII gaat heten. Eurogamer zegt daarbij dat de gelekte artwork inderdaad afkomstig is van de game.

Origineel bericht: De aankomende nieuwe Call of Duty-game zou zich wel eens af kunnen gaan spelen tijdens de Tweede Wereldoorlog, aan een aantal gelekte foto's van promotiemateriaal te zien.

YouTube-kanaal TheFamilyVideoGamers claimt de foto's te hebben ontvangen. Het is echter niet na te gaan in hoeverre het promotiekanaal echt is. TheFamilyVideoGamers claimt de foto's al een week te hebben maar lang getwijfeld te hebben of het de foto's wel moest plaatsen. De foto's zouden zijn gekomen van iemand die bij het project betrokken is. Ontwikkelaar Sledgehammer werkt aan de nieuwe Call of Duty.

De foto's tonen een focus op de Tweede Wereldoorlog. Na het succes van het vorig jaar verschenen Battlefield 1 van uitgever Electronic Arts en ontwikkelaar DICE, dat de huidige tijd inruilde voor de Eerste Wereldoorlog, is de setting geen verrassing. Gamers lijken weer behoefte te hebben aan shooters die zich in het verleden afspelen.

Uitgever Activision zei eerder al dat Sledgehammer's nieuwe Call of Duty, die in het najaar van 2017 moet verschijnen, de serie "terug naar zijn roots" zou brengen. De eerste paar delen in de Call of Duty-reeks speelden zich ook af tijdens de Tweede Wereldoorlog. Activision heeft echter nog niet gereageerd op deze geruchten.


Plaats een reactie


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.