1. De Battle Mode van Mario Kart 8 Deluxe in actie - Video's

De Battle Mode van Mario Kart 8 Deluxe in actie - Video's

Er zijn een vijftal korte, geluidsloze video's online verschenen die de nieuwe Battle Mode van Mario Kart 8 Deluxe tonen.

De Battle Mode is vernieuwd voor de Switch-versie van Mario Kart 8 en bevat diverse modi, die de onderstaande video's uitlichten. De modi zijn Piranha Plants vs Spies, Bob-omb Blast, Balloon Battle, Coin Runners en Shine Thief.

Mario Kart 8 Deluxe verschijnt op 28 april voor de Switch. Naast de nieuwe Battle Mode bevat de game alle tracks en personages uit Mario Kart 8, inclusief alle verschenen downloadbare content. Ook zijn er een aantal nieuwe personages toegevoegd. De Battle Mode heeft nieuwe, unieke arena's.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Smooth!
  Ik kijk hier stiekem wel echt naar uit!
  Alle cups halen! :D

 • Ik heb deze al gespeeld en ik wil gewoon iets te spelen hebben dus ga hem wel halen met tegenzin lol

 • Haha ja snap ik, de keuze op de switch in games is (in mijn ogen) nog erg klein. Mario Kart zal je wel even zoet moeten houden!

 • Ik ga het ook kopen. Ik moet nog beginnen met zelda. Ik heb de game eindelijk kunnen halen bij game mania. De console als alle games waren uitverkocht. Nintendo gaat het doel van 2 miljoen wel halen eind maart

 • Ja natuurlijk haal ik hem weer !
  Bij Dutch comic con moest je in de rij staan om hem te spelen..
  Dat zegt wel wat hoor..  @ CloneTrooper dan staat je nog wat te wachten wat een enorm spel is deze Zelda.. Ik ben in tijden niet zo overdonderd door keuzes!…

 • Dat ze te weinig switches met mario kart hadden? of dat er voor de rest geen zak te doen was?

 • Ja er hadden wel veel meer Switches bij gekund..
  Dat was veel te weinig..
  Maar dan had je ook een rij gehad hoor ;)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren