1. Metal Gear Solid wordt nagemaakt in LEGO Worlds

Metal Gear Solid wordt nagemaakt in LEGO Worlds

De originele PlayStation-game Metal Gear Solid is een klassieker en wordt nu nagemaakt in de sandboxmodus van LEGO Worlds.

YouTuber Bearly Regal is bezig met deze klus op de PlayStation 4 en toont regelmatig updates van zijn progressie, zoals in onderstaande video.

LEGO Worlds verscheen begin deze maand en laat spelers verschillende missies uitvoeren in een met LEGO-gemaakte wereld. Interessanter is de sandboxmodus waarin spelers, vergelijkbaar met Minecraft, hun eigen werelden kunnen bouwen. Lees hier de recensie van LEGO Worlds.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Gaaf! Zeer herkenbaar

  • Ik denk wat dat betreft dat Lego Worlds qua builder ook veelzijdiger is dan Minecraft. Hoop altijd nog op een Minecraft 2 waarbij de blokken verschillende formaten en vormen kennen, zodat je eens iets met wat meer detail kunt bouwen op kleine schaal. Het bouwen met die logge blokken ken ik wel een keer.

  • Helemaal eens, maar zit er ook zoiets in als RedStone? zodat je logica kan maken? dan is het helemaal tof!

  • Gaaf toch wel de game waar het mee begon, Games zoals The Last of Us, Uncharted, God of War en Mass effect hebben zeker profijt gehad aan dit fenomeen want hier begon de filmische game ervaring van vandaag!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren