1. Lara Croft te zien in officiële foto's van Tomb Raider-film

Lara Croft te zien in officiële foto's van Tomb Raider-film

Er zijn foto's uitgegeven van actrice Alicia Vikander die de rol speelt van Lara Croft in de nieuwe Tomb Raider-film. Het zijn de eerste officieel uitgegeven foto's van de nieuwe Lara Croft.

Er zijn drie foto's van de Ex Machina-actrice in de rol van Lara Croft uitgegeven. Verder speelt Walter Goggins (The Hateful Eight) de rol van de slechterik en is Daniel Wu (Warcraft) een kapitein die Lara helpt bij het zoeken naar haar verdwenen vader.

De film draait dan ook om Lara's zoektocht naar haar vader, waarbij ze een mysterieuze tombe aan de kust van Japan aandoet waar haar vader voor het laatst gezien is. De locatie, alsmede het uiterlijk van Lara, doet in ieder geval denken aan de Tomb Raider-game uit 2013, dat een reboot voor de gamereeks betekende.

De nieuwe Tomb Raider-film komt begin 2018 in de bioscopen.


Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Ze lijkt tenminste op Lara Croft (vooral de eerste foto). Dat kon ik van Angelina Jolie niet zeggen. Hopelijk wordt het verhaal er ook beter op.

 • Ligt ook aan welke versie van Lara Croft natuurlijk. Geloof dat ze in de tijd van die eerdere films Lara's uiterlijk wat meer op Angelina Jolie's uiterlijk hebben gericht. Vervolgens is dat weer minder geworden.  Met de reboot uit 2013 zijn al die invloeden verdwenen. Gelukkig, want ik vind nieuwe Lara een veel interessanter personage dan oude Lara.  De nieuwste games zijn al vrij filmisch. Geen idee of een echte film het origineel eer aan gaat doen. Het is vrij duidelijk gebaseerd op "Tomb Raider 2013". De productiewaarden zullen heus wel hoogstaand zijn, maar het gaat natuurlijk wat verder dan het spel naspelen.  Gaat veel afhangen van de vertolking en het script. Ik ga er vanuit dat ik liever het spel speel. Games laten zich vaak moeilijk in een filmwereld proppen, mede omdat de interactiviteit verloren gaat en alles in minder tijd moet.  Eerlijk gezegd vond ik de eerdere Tomb Raider films niet zo geweldig en Angelina Jolie niet écht Lara Croft (al heeft ze de films allebei naar een hoger niveau getild, waardoor het zwakke script minder uitmaakte). Hopelijk weten de filmmakers met de nieuwe film iets meer spanning neer te zetten. In de eerdere films had Lara na afloop nog geen schrammetje.

 • Wauw goed verwoord!

 • Dit is voor mij hetzelfde als Uncharted en Ratched and Clank ; ik hoef hier geen film van omdat de games zelf al vrij filmisch zijn. Ik zie de meerwaarde hier nooit zo van. Warcraft, Assassin's Creed bieden deze mogelijkheid een stuk beter, een film of serie kan een franchise echt aanvullen (wanneer goed gedaan). Hier zie ik deze potentie gewoon minder en wordt dit gewoon een vrouwelijke film-versie van Indiana Jones zo lijkt.

 • Ik vind het niks,. Kijk naar foto 2, ze komt totaal niet geloofwaardig over als een echte vechtster.
  Ze ziet er gewoon veels te jong en lief uit voor deze rol.

 • um…and lara zag er uit als een vechter in de game? Lara zag er even jong en lief uit.

 • Gezien haar filmografie vertrouw ik het acteren wel aan haar toe. Maar qua uitstraling zou ik toch gaan voor iemand anders als Lara. Nu zijn cosplayers niet altijd de beste voorbeelden als het gaat om acteren, maar als ik even kijk naar de exemplaren in de bijgevoegde link, dan zie ik daar betere kandidaten tussen die wèl het juiste uiterlijk mee hebben. Maar hé, laat ze maar verrassen!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren