1. Bonusepisode The Making of Zelda: Breath of the Wild uitgebracht

Bonusepisode The Making of Zelda: Breath of the Wild uitgebracht

Nintendo heeft na drie episodes in de making of-serie voor Breath of the Wild een bonusvideo uitgebracht. Hierin geven de ontwikkelaars aan wat hun favoriete shrine, eten en personage is.

Net als velen, heeft director Satoru Takizawa moeite om de 120 shrines bij naam te onthouden. Als wordt gevraagd wat zijn favoriete is, antwoordt hij: "Er is er een waar iets constant heen en weer kaatst. Het is heel moeilijk om alle namen te onthouden, omdat er zo veel zijn. Tijdens het ontwikkelen stelde ik voor om ze allemaal een titel met een kleine hint te geven en uiteindelijk werd het in de game gestopt. Maar het was die shrine die me op het idee bracht, dus die is zeer memorabel voor mij."

Ook spreken de ontwikkelaars zich uit over hun favoriete personages en hoe ze op het idee voor bepaalde gerechten zijn gekomen. Bekijk de nieuwe aflevering hieronder.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Making-offs, ik heb d'r een haat liefde verhouding mee. Erg tof om te zien hoe dingen ontwikkeld worden, maar daardoor verdwijnt er ook altijd een stukje magie vind ik. Het wordt dan des te duidelijker dat je door een kunstmatig gefabriceerde wereld loopt, jammer, breekt de immersie een beetje.

  • Vind ze vaak nep en overdreven geproduceerd overkomen, maar das de cynische ik.

  • Vanavond even checken.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren